Ce este coaching-ul? Va raspunde Alain Cardon, MCC

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, HR

„In general, coaching-ul este ceva foarte simplu. Dar tocmai aceasta simplitate face ca practicarea coaching-ului sa nu fie ceva la indemana oricui. ...” (Alain Cardon, Master Certified Coach, International Coach Federation)

Ce este coaching-ul?  Va raspunde Alain Cardon, MCC
 In general, coaching-ul este ceva foarte simplu. Dar tocmai aceasta simplitate face ca practicarea coaching-ului sa nu fie ceva la indemana oricui. ... 

(Alain Cardon, Master Certified Coach, International Coach Federation

Incitat? Vrei sa sti ce este coaching-ul? Rezerva-ti 16 minute pentru tine, fa-te comod, si urmareste acest filmulet:

http://www.youtube.com/watch?v=uBJuwnEun9Q&feature=share&list=PLul7g3zvXpWKS8VoT42J_rZ95whppLMja

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si etnologie, de la Macalester College, Minnesota, SUA. Psihologia educatiei, Universitatea Minnesota, SUA. Alain Cardon a fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T), este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), a publicat la Editions d’Organisation si este consultant si coach din 1976. Specialist in coaching-ul de conducator si de echipa, precum si coach in indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate in tranzitie.

In cadrul I.C.F. si al S.F Coach (Société Française de Coaching) din Franta, Alain Cardon participa la numeroase conferinte, este membru in comisiile de examen, organizeaza conferinte internationale si este membru in juriul comitetului de etica.

Alain Cardon este autorul si coautorul a peste cincisprezece lucrari despre meseria de coach individual, de echipa si de organizatie, analiza tranzactionala, abordarea sistemica, formare si pedagogie, comunicare si management, toate aparute la Editions d’Organisation (Paris), iar o parte au fost traduse si in limba romana.