Cum iti asumi riscurile?

BUCURESTI - 28 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Internet, HR, Cursuri

Vino si afla mai multe la seminar participativ marca Alain Cardon, Master Certified Coach, sustinut o singura data in Romania in 2015, la Bucuresti, pe 18-19 iunie

Cum iti asumi riscurile?
 The Cubes Exercise Risk Management workshop with Alain turned out to be a journey to the centre of earth. ... To see it is to believe it. 

Nadjeschda Hebenstreit, PCC

Iata ce a spus dna Nadjeschda Hebenstreit, Professional Certified Coach, despre acest seminar:

" The Cubes Exercise Risk Management workshop with Alain turned out to be a journey to the centre of earth. As the name suggest, the two day exercise did involve cubes. But, as to be expected when working with Alain, the cubes functioned merely as the looking glass through which to observe ones very own creation called reality. The Cubes Exercise is a simple and powerful tool that offers as much and as meaningful information as the observer is willing to discover.  Implicit personal strategies that powerfully influence a multitude of areas (for e.g.: project management, teamwork, personal life planning, relationships) were exposed and the meaning of seemingly unrelated events and experiences could be understood in the context of bigger patterns. ... To see it is to believe it.  "

Deci, te invitam la doua zile intensive de teorie si practica care te va determina sa-ti schimbi perceptia asupra propriului comportament si a modului in care ai evoluat.

Obiectivele seminarului:

- identificarea comportamentelor personale si profesionale in lumina perceptiei limitelor in atingerea rezultatelor;

- cunoasterea motivatiei personale definitorii in stabilirea obiectivelor si atingerea rezultatelor;

- evaluarea competentelor si a capacitatii individuale de a lucra in echipe si organizatii;

- intelegerea efectelor mediului profesional, a competitiei, suportului echipei, ierarhiei in managementul riscului;

- obtinerea unei imagini mult mai clare asupra strategiilor si deciziilor din cariera de pana acum si a modului in care vei reactiona la urmatoarele provocari profesionale;

- obtinerea unei perspective noi asupra problemelor fundamental umane in managerierea indivizilor, echipelor si organizatiilor.

Programul este conceput si dezvoltat pe parcursul a mai multor ani de practica de exceptie de catre Alain Cardon, bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie.  Seminarul este sustinut o singura data in Romania in 2015 si este predat personal de dl Cardon, in limba engleza.  Programul este certificat de catre International Coach Federation ca fiind  ACSTH (ie Approved Coach Specific Training Hours).

Seminarul se adreseaza intreprinzatorilor, liderilor, directorilor si managerilor,  conducatorilor de echipe, specialistilor de resurse umane, coachilor, consilierilor de dezvoltare personala si profesionala, tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine si sa-si cunoasca si sa-si inteleaga mai bine membrii echipei pe care o conduc sau cu care interactioneaza. 

Seminar certificat de International Coach Federation ca fiind ICF ACSTH (ie ICF Approved Coach Specific Training Hours) si este sustinut in limba engleza personal de catre Alain Cardon, Master Certified Coach.

Pentru participarea la acest seminar este necesara cunoasterea notiunilor de baza de management.  

Interesat si vrei sa afli mai multe?  Contactati-ne.  Locurile sunt limitate.

 

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.

 

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si etnologie, de la Macalester College, Minnesota, SUA. Psihologia educatiei, Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), a publicat la Editions d’Organisation si este consultant si coach din 1976. Specialist in coaching-ul de conducator si de echipa, precum si coach in indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate in tranzitie. Pe langa activitatea de formare de coachi, Alain Cardon desfasoara si o activitate de cercetare si aprofundare a practicii sistemice in domeniul coachingului de lider, de echipa de conducere si de intreprindere, materializata in publicarea a numeroase articole si lucrari de specialitate.
Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH de International Coach Federation. Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coachingul individual si de lider, coachingul de echipa de conducere si de intreprindere, si cursurile de formare si pregatire.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metasysteme-coaching/cum-iti-asumi-riscurile