Dezvoltarea sistemica a echipelor si organizatiilor

Cluj - Napoca - 18 octombrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Internet, HR, Cursuri

Intalnire cu Alain Cardon, MCC, la Cluj-Napoca - 16 noiembrie, 2016, ora 17:30-21:00

Dezvoltarea sistemica a echipelor si organizatiilor

O seara de explorare a dimensiunilor practice si operationale ale coachingului si managementului sistemic.  Dedicata intreprinzatorilor, coachilor, trainerilor si specialistilor in resurse umane, aceasta intalnire-eveniment va ilustra cum perspectiva sistemica poate deschide calea catre solutii inovatoare. 

Iata doua dintre subiectele ce vor fi abordate de dl Alain Cardon, Master Certified Coach International Coaching Federation (MCC), bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie, precum si formator de coachi de exceptie:

Care sunt limitele – dar si oportunitatile- cu care se confrunta atat liderii, cat si managerii, echipele si organizatiile lor?

Dl Cardon va prezenta perspective sistemice originale despre modul in care echipele si organizatiile irosesc timpul si energia colectiva jucand roluri previzibile, strategii culturale si jocuri politice organizatorice.  Alain Cardon va ilustra si modul in care  aceste jocuri se extind in randul organizatiei si ii afecteaza succesul si mediul de dezvoltare, extinzandu-se la relatiile cu furnizorii, clientii, alte organizatii, parteneri de afaceri, parteneri de viata, familie, etc.

Care sunt strategiile disponibile liderilor de a contracara, limita sau opri aceste jocuri contra-productive si de a le inlocui cu procese motivationale real-productive?

Dl Cardon va prezenta procese, instrumente si atitudini de management care pot fi implementate de manageri si coachi pentru a-si tranforma echipele si organizatiile in sisteme sustenabile, cu performante de invidiat.

Seara se va incheia la un pahar de vin si discutii informale. 

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie. Pentru detalii suplimentare si invitatii va rugam sa ne contactati.

 

 

 

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si Etnologie obtinut la Macalester College, Minnesota, SUA. A studiat psihologia educatiei la Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM). Este consultant si coach din 1976. Alain este specialist in coachingul sistemic de top management si de echipa, si are o bogata activitate de formare de coachi atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina.