Maraton de Supervizare

BUCURESTI - 29 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Supervizare sistemica marca Alain Cardon, Master Certified Coach, sustinut la Bucuresti, pe 6-7-8 iulie, 2015

Maraton de Supervizare

Supervizarea este o forma de formare continua si de autocontrol a calitatii unui coach, prin concentrarea asupra evolutiei practicii acestuia.  

Supervizarea de coaching de director, de coaching de echipa si de consultanta are drept obiectiv indrumarea in formare si actiune a practicienilor, prin gestionarea eficienta a activitatii profesionale orientata spre cresterea volumului de vanzari, imbunatatirea activitatii de marketing, stabilirea strategiilor inclusiv strategia financiara, capacitatea de a lucra in retea si in echipa, precum si dezvoltarea competentelor profesionale, creativitate in activitatea de coaching de director, coaching de echipa si consultanta.

Grupul de supervizare:

- este o retea de asimilare prin invatare centrata pe practicarea coaching-ului sistemic de director, de echipa si de consultanta,

- experimenteaza noi practici si strategii profesionale, prin discutii si, mai ales, prin cunoasterea unor instrumente de coaching sistemic

- stimuleaza, provoaca si asigura dezvoltarea personala a fiecaruia dintre membrii grupului, prin confruntarea pozitiva a diferentelor dintre ei, in spiritul respectului fata de aceasta diversitate. 

Participantii beneficiaza de trei zile consecutive de formare si dezvoltare profesionala in care experimenteaza un proces simplu si progresiv care-i ajuta sa-si revizuiasca perceptia asupra limitelor personale si profesionale.   

Maratonul de supervizare este acreditat de catre International Coach Federation si asigura 21 ore de training ACSTH si 3 ore de mentoring.

Interesat si vrei sa afli mai multe?  Contactati-ne.  Locurile sunt limitate.

 

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.

Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si etnologie, de la Macalester College, Minnesota, SUA. Psihologia educatiei, Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), a publicat la Editions d’Organisation si este consultant si coach din 1976. Specialist in coaching-ul de conducator si de echipa, precum si coach in indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate in tranzitie. Pe langa activitatea de formare de coachi, Alain Cardon desfasoara si o activitate de cercetare si aprofundare a practicii sistemice in domeniul coachingului de lider, de echipa de conducere si de intreprindere, materializata in publicarea a numeroase articole si lucrari de specialitate.
Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH de International Coach Federation. Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coachingul individual si de lider, coachingul de echipa de conducere si de intreprindere, si cursurile de formare si pregatire.