Programul “Fundamentele coaching-ului”

BUCURESTI - 14 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, HR

Un Program Complet de Formare si Practicare a Tehnicilor Fundamentale in Coaching (program acreditat ACSTH), pentru echipe de conducere, lideri si manageri

Programul “Fundamentele coaching-ului”

Programul ''Fundamentele Coaching-ului'' reprezinta, practic, un instrument complet de formare si dezvoltare care se adreseaza atat incepatorilor in acest domeniu de activitate cat si coach-ilor deja atestati in diverse sisteme de formare si care resimt nevoia unor antrenamente pentru dezvoltare.

Prin setul de aplicatii structurate pe probleme cheie si exercitii practice supervizate, programul se adreseaza tuturor celor care doresc sa foloseasca efectiv si eficient instrumente de comunicare performante in activitatea lor, respective manageri, de firme si intreprinderi, reprezentanti de vanzari, consultanti, specialisti HR, traineri, etc.

Formatul este alcatuit din 4 module de curs a cate 2 zile fiecare si un modul de examinare/evaluare a cunostintelor de o zi si este un program complet de formare si exersare a tehnicilor fundamentale in coaching, axat pe dobandirea deprinderilor comportamentale practice.

Inscrierea in intregul program inseamna:

> Insusirea tehnicilor si instrumentelor fundamentale in coaching;

>Lucru supervizat pe subechipe, urmat de debriefing si fixare a instumentelor, care ajuta la exersarea efectiva a tehnicilor esentiale de coaching;

>Optional o zi de simulare de examen pentru cei care aleg sa se pregateasca pentru certificarea oferita de asociatii profesionale (ca, de exemplu, The International Coach Federation);

Valoarea totala a Programului este de 3000 eur + 24% TVA si acopera 4 module de curs a cate 2 zile fiecare x 662,5 eur/modul = 2650 eur. Modulul de examinare costa 350 eur.

Datele calendaristice ale Programului pentru 2012 sunt urmatoarele :

modulul I: 16 – 17 ianuarie 2012

modulul II: 13 – 14 februarie 2012

modulul III: 19 – 20 martie 2012

modulul IV: 23 – 24 aprilie 2012

modul examinare: 25 aprilie 2012

Trainer : Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation.

Certificare : The International Coach Federation validated training (ACSTH)

Pentru inscriere, rugam contactati Gabriela Mazilu; 0733 988; e-mail: gabi.mazilu@gmail.com

Despre Metasysteme Coaching

Despre Alain Cardon, Master Certified Coach Coach, trainer si consultant international, Alain Cardon este autor si co-autor a peste zece lucrari despre Analiza Tranzactionala, Abordarea sistemica, Formare si Pedagogie, Comunicare si Management, Meseria de Coach individual, de echipa si de organizatie. Alain Cardon este conferentiar in domeniul coaching-ului si al managementului, in cadruL Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala si al International Coach Federation de la Sitgès (Spania), al Societatii Franceze de Coaching din Paris si din Lyon. Activitatea sa de coach si de consultant se desfasoara pe plan international si include indrumarea companiilor in profunzime, pe o durata medie cuprinsa intre doi si patru ani, cu ajutorul altor coach-i recunoscuti de International Coach Federation sau de Societatea Franceza de Coaching.Din 1980, Alain Cardon activeaza ca formator de formatori si, ulterior, ca formator de consultanti si formator de coach-i, mai intai la Transformation Consultants, in cadrul Transformation Ecole (devenita azi Mozaik International) si, in prezent, in cadrul programului METACOACH initiat de Métasystème.