Seminar interactiv Managementul Riscului si Jocul de Cuburi

BUCURESTI - 19 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Alain Cardon, Master Certified Coach, va sustine acest seminar o singura data in Romania in 2015, la Bucuresti, pe 18-19 iunie

Seminar interactiv Managementul Riscului si Jocul de Cuburi

„ Atelierul Jocul de Cuburi cu Alain s-a dovedit a fi o calatorie spre centrul pamantului.  Dupa cum sugereaza si numele, exercitiul de 2 zile implica si cuburi.  Dar, dupa cum este de asteptat cand lucrezi cu Alain, cuburile au functionat doar ca o oglinda fermecata prin care sa-ti observi creatia numita Realitate.  Jocul Cuburilor este o unealta simpla dar extrem de puternica care ofera informatii atat de cutremuratoare si de pline de inteles pe cat de pregatit si dornic este observatorul sa le descopere.  Am descoperit strategii personale care influenteaza o mutitudine de zone (de exemplu: managementul proiectelor, lucrul in echipa, planificarea vietii personale, relatii interumane), si am putut intelege evenimente si experiente aparent fara conexiune intre ele dar parte din contextul tiparelor mai mari.  ...  Crezi doar dupa ce experimentezi pe propria piele puterea acestui atelier! ”

Nadjeschda Hebenstreit, PCC

 

Doua zile intensive de teorie si practica despre modalitatile de gestionare a riscului personal si profesional atunci cand ne stabilim obiectivele si vrem sa atingem rezultate dintr-o perspectiva sistemica.  Iata o parte din ce vei afla participand la acest seminar:

    Identificarea comportamentelor personale si profesionale in lumina perceptiei limitelor in atingerea rezultatelor
    Cunoasterea motivatiei personale definitorii in stabilirea obiectivelor si atingerea rezultatelorEvaluarea competentelor si a capacitatii individuale de a lucra in echipe si organizatii
    Intelegerea efectelor mediului profesional, a competitiei, suportului echipei, ierarhiei in managementul riscului
    Obtinerea unei imagini mult mai clare asupra strategiilor si deciziilor din cariera de pana acum si a modului in care veti reactiona la urmatoarele provocari profesionale
    Pperspectiva noua asupra problemelor fundamental umane in managerierea indivizilor, echipelor si organizatiilor.

Programul este conceput si dezvoltat pe parcursul a mai multor ani de practica de exceptie de catre Alain Cardon, bine-cunoscut specialist in coachingul de echipa si in indrumarea organizatiilor multinationale si multiculturale aflate in tranzitie.  

Seminarul este sustinut o singura data in Romania in 2015 si este predat personal de dl Cardon, in limba engleza.  

Programul este certificat de catre International Coach Federation ca fiind  ACSTH (ie Approved Coach Specific Training Hours).

Seminarul se adreseaza coachilor, consilierilor de dezvoltare personala si profesionala, intreprinzatorilor, liderilor, directorilor si managerilor,  conducatorilor de echipe, specialistilor de resurse umane, tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine si sa-si cunoasca si sa-si inteleaga mai bine membrii echipei cu care interactioneaza.  

Pentru participarea la acest seminar este necesara cunoasterea notiunilor de baza de management sau coaching.  

Interesat si vrei sa afli mai multe?  Contactati-ne.  Locurile sunt limitate.

 

Maiestria in coaching este o arta de a fi

Fiecare ciclu si atelier organizat de Alain Cardon, MCC, si Metasysteme Coaching este conceput astfel incat sa permita fiecarui participant sa-si reevalueze cadrele de referinta, sa-si remodeleze sistemele de credinte si sa-si transforme viziunile asupra vietii, timpului, sanatatii, clientilor, succesului, organizatiilor, echipelor, familiilor, persoanelor si a lor insisi.

Astfel, contextele de invatare depasesc simpla dobandire de cunostinte si de competente, fiind concepute astfel incat sa ofere participantilor posibilitatea unei profunde transformari personale si profesionale.Despre Metasysteme Coaching

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si etnologie, de la Macalester College, Minnesota, SUA. Psihologia educatiei, Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), a publicat la Editions d’Organisation si este consultant si coach din 1976. Specialist in coaching-ul de conducator si de echipa, precum si coach in indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate in tranzitie. Pe langa activitatea de formare de coachi, Alain Cardon desfasoara si o activitate de cercetare si aprofundare a practicii sistemice in domeniul coachingului de lider, de echipa de conducere si de intreprindere, materializata in publicarea a numeroase articole si lucrari de specialitate.
Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH de International Coach Federation. Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coachingul individual si de lider, coachingul de echipa de conducere si de intreprindere, si cursurile de formare si pregatire.