Worskshop pentru Lideri - Competitia, Etica si Managementul Sustenabil in Romania

BUCURESTI - 2 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Expertul international in coaching Alain Cardon va sustine la Hotel IBIS Palatul Parlamentului din Bucuresti, un workshop de exceptie dedicat liderilor de business din Romania.
In cadrul evenimentului de o zi, participantii sunt invitati de Alain Cardon, Master Certified Coach, sa raspunda provocarii de a privi business-ul ca pe un joc responsabil, in care competitorii pot deveni castigatori respectand in acelasi timp si valorile etice.

Worskshop pentru Lideri -  Competitia, Etica si Managementul Sustenabil in Romania

Workshop-ul este structurat in jurul unui joc de business care permite participantilor sa descopere, la nivel individual si colectiv, cum pot fi atinse obiectivele strategice pe termen scurt fara a pierde focusul pe termen lung si ce au nevoie sa schimbe in mediul profesional pentru a determina sustenabilitatea afacerii lor si a mediului de business din Romania.

Cateva dintre intrebarile la care participantii sunt provocati sa gaseasca raspunsuri impreuna cu coach-ul international Alain Cardon:
Cum poti fi un lider autentic, etic si participativ in mediul economic actual din Romania?
Cum pot submina obiectivele de business pe termen scurt rezultatele sustenabile pe termen lung?
Cum pot afecta atitudinile si convingerile legate de competitie optiunile profesionale si personale?
Ce consecinte profunde poate genera mediul extrem de competitiv de astazi asupra managementului organizatiilor, asupra colaborarii oamenilor si, in cele din urma, asupra rezultatelor financiare ale companiilor?
Evenimentul se adreseaza acelor lideri care se confrunta cu anumite probleme in organizatie pe fondul presiunii exercitate de mediul concurential, care doresc sa inteleaga mai bine rolul pe care il joaca personal in gestionarea acestora si care sunt dispusi sa ia in considerare o schimbare de tipar comportamental in zona lor de responsabilitate.

EVENIMENTUL ESTE SUSTINUT DE PARTENERII MEDIA: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gândul si MarkMedia.ro.

Despre Metasysteme Coaching

Despre Alain Cardon, Master Certified Coach
Coach, trainer si consultant international, Alain Cardon este autor si co-autor a peste zece lucrari despre Analiza Tranzactionala, Abordarea sistemica, Formare si Pedagogie, Comunicare si Management, Meseria de Coach individual, de echipa si de organizatie.
Alain Cardon este conferentiar in domeniul coaching-ului si al managementului, in cadruL Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala si al International Coach Federation de la Sitgès (Spania), al Societatii Franceze de Coaching din Paris si din Lyon.

Activitatea sa de coach si de consultant se desfasoara pe plan international si include indrumarea companiilor in profunzime, pe o durata medie cuprinsa intre doi si patru ani, cu ajutorul altor coach-i recunoscuti de International Coach Federation sau de Societatea Franceza de Coaching.

Din 1980, Alain Cardon activeaza ca formator de formatori si, ulterior, ca formator de consultanti si formator de coach-i, mai intai la Transformation Consultants, in cadrul Transformation Ecole (devenita azi Mozaik International) si, in prezent, in cadrul programului METACOACH initiat de Métasystème.
Detalii si inscrieri:
Mihaela Reese Paduraru
0723 169990
mihaela.paduraru@metasysteme-coaching.ro
www.metasysteme-coaching.ro

Inscrierea la workshop se efectueaza in limita locurilor disponibile.
mihaela.paduraru@metasysteme-coaching.ro