Iarna aceasta, Metatools și Bosch îți fac plinul la mașină!

Ploiesti - 6 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

Iarna aceasta cumperi scule electrice și accesorii de cea mai bună calitate din magazinul Metatools și ești răsplătit în bonuri de combustibil!

METATOOLS și BOSCH îți fac plinul la mașină!

METATOOLS și BOSCH îți fac plinul la mașină!

Vino în showroom, cumpără scule și accesorii Bosch, iar fiecare achiziție de minim 500 lei (TVA inclus) îți aduce garantat un card de combustibil în valoare de 50 lei (TVA inclus). Cardurile cadou se vor acorda în limita disponibilității, fără a exista un număr maxim de carduri oferite unui singur cumpărător, astfel că mai multe cumpărături înseamnă mai multe carduri de carburant!

Toți cei care cumpără scule și accesorii Bosch de cel puțin 500 lei (TVA inclus) și primesc cel puțin un card de combustibil, participă automat la Tombola Iernii.

Premiile acordate sunt următoarele:

*5 X Multifuncțională Dremel;

*2 X Telemetru cu laser Bosch PLR 15;

*5 X Șurubelniță cu acumulator Bosch IXO.

Promoția este activă în perioada 21.12.2015 – 28.02.2016, iar marea extragere va avea loc pe data de 29.02.2016. Câștigătorul va fi ales prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro. Rezultatele extragerii se vor afișa pe pagina de Facebook Metatools, dar și pe site-ul www.metatools.ro.

Cardul de combustibil se acordă doar pentru facturile fiscale sau bonurile fiscale achitate prin plată cash, în limita stocului disponibil, doar în showroom-ul Metatools din Ploiești, din strada Poligonului, nr.2.

Vă invităm să accesați regulamentul complet al campaniei „Iarna aceasta Metatools și Bosch îți fac plinul la mașină!”