Metatools Group a deschis un nou showroom în Buzău, marcând un pas important în strategia de extindere

Buzau - 1 aprilie 2024

Comunicat tip General in Afaceri

Buzău, Martie 2024 - Metatools Group, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din România, anunță cu mândrie deschiderea noului său showroom și service în Buzău.

Deschidere showroom Metatools Buzău

Evenimentul de deschidere, care a avut loc pe 21 martie 2024, a reunit profesioniști din industria de profil, parteneri de afaceri, reprezentanți ai presei și iubitori ai brandului Dewalt, marcă americană de prestigiu ce a celebrat anul acesta 100 de ani de la înființare, demonstrând astfel angajamentul continuu al Metatools Group față de parteneriate strategice,  inovație și excelență.

Noul showroom Metatools din Buzău reprezintă nu doar un punct de vânzare și service pentru o gamă variată de scule electrice și echipamente industriale, ci oferă clienților săi atât consultanță tehnică de specialitate, cât și o experiență interactivă, cu posibilitatea de a testa și a evalua produsele specifice. De asemenea, evenimentul de deschidere a inclus demonstrații live, prezentări de produse noi și tehnologii inovatoare, precum și oferte speciale dedicate acestui dublu eveniment.

Metatools Group își reafirmă astfel poziția de lider pe piața de scule și echipamente profesionale Dewalt și își întărește legătura cu comunitatea locală și profesioniștii din întreaga regiune. Noul showroom din Buzău, situat pe Șoseaua București, nr. 31,  este deschis tuturor celor interesați să descopere cele mai noi și performante scule profesionale de pe piață.

Pentru mai multe informații despre Metatools Group și noul showroom din Buzău, vă invităm să vizitați www.metatools.ro sau să ne contactați direct la sediul din Buzău.

Despre Metatools Group

Metatools Group este unul dintre liderii de piață în distribuția de scule și echipamente profesionale din România, oferind soluții complete și personalizate pentru o gamă variată de industrii. Cu o prezență extinsă la nivel național și o echipă dedicată de profesioniști, Metatools Group se angajează să ofere produse de înaltă calitate și servicii excepționale clienților săi.

Contact Presă:

Roxana Ghiorghian

PR Manager Metatools Group

Email: roxana.ghiorghian@metatools.ro

Telefon: 0753162137

Pentru mai multe informații, vizitați www.metatools.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metatools-srl/metatools-group-a-deschis-un-nou-showroom-in-buzau-marcand-un-pas-important-in-strategia-de-extindere