Metatools Group a sărbătorit inovația și excelența în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise”

Buzau - 22 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Buzău, 18 aprilie 2024 - Metatools Group, lider recunoscut în furnizarea de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din România, a găzduit evenimentul "Ziua Porților Deschise". Desfășurat la sediul Metatools din Buzău, evenimentul a oferit oportunitatea de a explora ultimele noutăți și inovații din industrie.

Ziua Porților Deschise - Metatools Buzău

Această zi a fost dedicată prezentării celor mai recente produse și tehnologii de la branduri, precum Milwaukee, Smart Quality, Iweld, Karcher, Bosch, Rems, Knipex, Villager, Weicon și Rothenberger. Participanții au avut oportunitatea de a interacționa direct cu produsele prin demonstrații captivante și de a le testa în condiții reale.

Ziua Porților Deschise a fost un eveniment remarcabil ce a subliniat angajamentul nostru continuu față de excelența în serviciile și produsele oferite. Acest eveniment nu numai că a consolidat relațiile existente, dar a și facilitat dezvoltarea de noi parteneriate strategice, amplificând impactul Metatools în industrie.”, a declarat Roxana Ghiorghian, PR Manager al Metatools Group.

Pe lângă posibilitatea de a descoperi și a achiziționa produse la prețuri promoționale, vizitatorii au beneficiat de consultanța specialiștilor și au avut acces la informații detaliate despre soluțiile inovative propuse de Metatools și partenerii prezenți la eveniment.

Metatools Group mulțumește tuturor participanților și partenerilor care au contribuit la succesul acestui eveniment și își reafirmă angajamentul de a oferi soluții de top care răspund nevoilor în continuă evoluție ale clienților și partenerilor săi.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.metatools.ro sau să ne contactați direct la sediile din Ploiești, Pitești și Buzău.

Despre Metatools Group

Metatools Group este unul dintre liderii de piață în furnizarea de echipamente și soluții inovative pentru profesioniști, combinând performanța cu tehnologia de ultimă oră pentru a satisface cele mai exigente cerințe din industrie.

Contact Presă:

Roxana Ghiorghian

PR Manager Metatools Group

Email: roxana.ghiorghian@metatools.ro

Telefon: 0753162137

Pentru mai multe informații, vizitați www.metatools.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metatools-srl/metatools-group-a-sarbatorit-inovatia-si-excelenta-in-cadrul-evenimentului-ziua-portilor-deschise