Metatools Ploieşti şi-a extins showroom-ul cu o nouă zonă de echipamente pentru protecţia muncii!

Ploiesti - 20 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

Showroom echipamente de protectia muncii_Metatools

Showroom echipamente de protectia muncii_Metatools

Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă  pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

“Ne bucurăm că am finalizat extinderea magazinului şi că, de acum, putem oferi clienţilor nostri mult mai multe produse într-un spaţiu de două ori mai mare ca cel precedent. În acest moment, dispunem de peste 10.000 de articole pe stoc de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru protecţia muncii la preţuri de importator; iar calitatea este garantată!“ declară  Alexandru Androne, Directorul General al companiei Metatools.

Magazinul de echipamente pentru protecţia muncii este situat la etajul 1 al showroom-ului din Ploieşti, str. Poligonului 2 şi este dotat cu o gamă impresionantă de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie şi echipamente pentru lucrul la înălţime.

Metatools Ploieşti este o societate cu capital integral românesc, care activează de peste 14 ani pe piaţa furnizorilor de scule electrice profesionale, accesorii scule electrice, echipamente şi utilaje tehnologice, pendinte domeniului industrial şi al construcţiilor. Metatools oferă clienţilor servicii complete de vânzare, consultanţă, închirieri şi service în garanţie şi postgaranţie.  Metatools este parte a Reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţin în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării. 

Detalii pe www.metatools.ro sau la tel: 0244-598 277.