Nanotehnologia, ajutorul în curăţenia de primăvară!

Ploiesti - 31 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail, Imobiliare

Live site

Metatools lansează în această primăvară o gamă nouă şi inovatoare de produse pentru curăţare bazate pe nanotehnologie (ştiinţa de a realiza obiecte lucrând la scara atomilor). Materia primă e alcătuită chiar din atomi şi, prin anumite metode, ei sunt “obligaţi” să formeze grupuri ce dau calităţi speciale materialelor.

Gama de produse pentru curăţare adusă de Metatools pe piaţă reuşeşte să răspundă tuturor cerinţelor şi exigenţelor. De la agenţi ce neutralizează mirosurile neplăcute până la soluţii capabile să scoată cele mai dificile pete de uleiuri şi unsori industriale.

Air Fresh Concentrate

Air Fresh Concentrate este o formulă nealergică şi integral biodegradabilă, care utilizează cea mai recentă şi modernă tehnologie absorbantă a mirosurilor. Produsul nu doar maschează mirosurile neplăcute, dar le şi absoarbe complet şi neutralizează mirosul neplăcut din spaţiile restrânse/neventilate, spaţiile interioare ale autoturismelor, taxiurilor, autocarelor, autobuzelor, trenurilor, vagoanelor, rulotelor etc.

Eco Shine

Eco Shine este unul dintre cele mai bune, economice şi versatile produse pentru curăţare, revitalizare, protecţie şi strălucire, un produs tip dressing destinat tuturor suprafeţelor din cauciuc, plastic, piele şi vinil.

Cu o formulă total lipsită de grăsimi, deci neunsuroasă, revitalizează cauciucul, plasticul şi pielea, sigilând porii împotriva murdăriei, umezelii, prafului şi furnizând o excepţională rezistenţă la apă.

Este un produs waterless de top, ecologic, ce conferă anvelopelor auto un aspect umed strălucitor de anvelopă nouă, fără ca suprafaţa să fie umedă. Nu conţine petrol, hidrocarburi pe bază de petrol, metale grele sau solvenţi. Nu prezintă mirosurile caracteristice ale produselor petroliere. Nu conţine produşi organici volatili (VOC) şi nici aerosoli.

Express +

Express + este o soluţie pentru polish fără compuşi abrazivi, care determină o strălucire intensă, de calitate excepţională, fiind la bază o emulsie concepută cu ajutorul nanotehnologiei.

Este un produs prietenos cu mediul şi utilizatorul, având o compoziţie bazată pe apă, fără a conţine solvenţi aromatici sau siliconi volatili (VOC). Destinat tuturor tipurilor de caroserie auto, reprezintă un produs remarcabil destinat polish-ului, uşor de folosit, special conceput pentru a produce un aspect de strălucire într-un timp extrem de scurt. Este adecvat pentru toate vehiculele, incluzând: maşini, motociclete, ambarcaţiuni, rulote, avioane, camioane, vagoane.

Reface pe loc şi fără efort aspectul de nou al suprafeţelor tratate şi rezistă la murdaria drumului, făcând suprafaţa autovehiculului mult mai uşor de curăţat, întrucât murdăria nu va adera pe pelicula de la suprafaţă.

Odor Destroyer

Odor Destroyer elimină definitiv mirosurile neplăcute şi reîmprospătează atmosfera.

Produsul nu maschează mirosurile neplăcute care după un timp revin, aşa cum se întâmplă în cazul odorizantelor, ci efectiv dezinfectează, distruge bacteriile şi elimină permanent mirosurile neplăcute. După aplicare, în urmă rămâne un uşor parfum proaspat de curăţenie. Nu conţine: solvenţi pe bază de petrol, compuşi organici volatili (VOC), ingrediente de risc listate, substanţe caustice agresive, silicaţi, odorizante care pot determina reacţii alergice. Nu produce aerosoli şi nu este inflamabil.

Universal Cleaner

Universal Cleaner, formula superconcentrată, este o soluţie de curăţare cu multiple întrebuinţări, solubilă în apa, necaustică şi complet versatilă. Acest produs de curăţare superior nu are rival pe piaţa actuală datorită calităţilor sale universale, putând fi folosit ca agent puternic de degresare sau ca unul delicat, pe suprafeţele interioare cât şi exterioare ale tuturor tipurilor de autovehicule, utilaje, motoare, maşini unelte, rulote, ambarcaţiuni. Este perfect şi pentru curăţarea bucătăriilor casnice sau bucătăriilor profesionale, în hoteluri, cantine şi restaurante, birouri, fabrici, spitale, şcoli etc.

Universal Cleaner este pur şi simplu remarcabil pe toate tipurile de suprafeţe, îndepărtând fără efort uleiul, grăsimea, petele colorate pe bază de petrol, praful, murdăria etc., acţionând eficace pe suprafeţe moi sau dure, pe suprafeţe vopsite, pe suprafaţa pereţilor şi a podelelor. Este un produs deosebit de sigur şi uşor de utilizat, aplicându-se simplu, la o concentraţie mai mare, pentru a curăţa fără efort compartimentele motoarelor auto şi diluat cu apă, la o diluţie corespunzătoare, pentru curăţarea suprafeţelor murdare soft cum ar fi materialele textile, tapiţerii sau geamuri.

Universal Cleaner este un produs de curăţare multifuncţional, de primă clasă, din categoria waterless (spălare/curăţare fără apă), care îndepărtează fără efort petele dificile de ulei şi murdărie de pe toate suprafeţele şi aduce suprafaţa curăţată la aspectul de nou.

Intreaga gamă de produse pentru curăţare bazate pe nanotehnologie este disponibilă pentru testare în showroom-ul Metatools şi poate fi comandată de pe site-ul companiei.