Prinde faza electrizantă cu Metatools, Bosch şi Duckadam!

Ploiesti - 20 mai 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie

Live site

Campania Bosch “Prinde faza electrizantă!” vine şi la Ploieşti!

Eveniment Metatools

Eveniment Metatools "Prinde faza electrizantă!"

Metatools organizează în data de 22 mai 2014 un eveniment special marca Bosch în care participanţii vor avea ocazia să-l cunoască pe unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Helmuth Duckadam.

Invitaţii sunt aşteptaţi începând cu ora  11.00 la sediul companiei din Ploieşti, strada Poligonului 2, pentru a lua parte la demonstraţii tehnice inedite ale celor mai noi scule profesionale Bosch.

Din program nu lipsesc probele de îndemânare recompensate cu multe cadouri surprizã şi autografe oferite de Helmuth Duckadam, precum şi oferte şi pachete promoţionale la toată gama de scule şi accesorii Bosch.

Metatools organizează cu ocazia acestui eveniment tombola “Câstigi premii electrizante”, oferind ca premii diverse scule electrice profesionale din gama Bosch, smartphone-uri Samsung şi marele premiu, un motoscuter. Acestea  vor fi extrase şi înmânate de invitatul special, Helmuth Duckadam.

Campania “Prinde faza electrizantă!” este organizată de Bosch în perioada 28 aprilie - 15 iunie 2014, la nivel naţional, în toate magazinele partenere. Prin achiziţionarea de scule şi accesorii Bosch şi înscrierea pe siteul official al campaniei, www.fazaelectrizanta.ro, se pot castiga mii de premii instant, 250 de inviţatii la evenimentul din 13 iulie (finala Campionatului Mondial de Fotbat 2014), 30 de scule Bosch, 10 smartphone-uri Samsung, 5 tablete Samsung sau 1 smart TV Samsung.