Săptămâna Porților Deschise la Metatools Pitești

Pitesti - 22 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie, Retail

Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și echipamente pentru grădinărit organizează, în perioada 27 martie - 31 martie 2017, cel mai mare eveniment demonstrativ din Pitești.

Săptămâna Porților Deschise la Metatools

Săptămâna Porților Deschise la Metatools

Bosch, Makita, Nilfisk, DeWalt și Ridgid, 5 producători de top la nivel internațional, vin la sediul Metatools din Pitești, pentru a prezenta cele mai noi scule electrice și echipamente de curățenie, dar și echipamente pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

„Cu o suprafață de peste 540 mp, showroom-ul Metatools situat pe Strada Depozitelor 12 oferă piteștenilor aceleași game de produse profesionale și servicii de calitate cu care ne-am obișnuit clienții. Piteștenii pasionați de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră în domeniul construcțiilor și al industriei sunt invitați în perioada 27 martie - 31 martie la un eveniment cu totul inedit. 5 zile pline de activități, concursuri și demonstrații tehnice.”, a declarat Alexandru Popescu, managerul magazinului Metatools Pitești.

Invitații vor fi întâmpinați cu muzică, hostess, vor savura o cafea alături de echipa Metatools și vor primi produse promoționale. De asemenea, vor participa la tombolele și concursurile de îndemânare organizate în cadrul celor 5 zile, unde vor putea câștiga scule electrice, smartwatch-uri, boxe portabile, stick-uri de memorie și multe alte premii.

Pe data de 27 martie, zi dedicată producătorului Bosch, participanții la eveniment vor avea ocazia vadă în acțiune noile pânze pentru ferăstrăul sabie Bosch produse pe baza tehnologiei cu carburi metalice. Acestea sunt soluția perfectă pentru cele mai dificile situații, de exemplu pentru tăierea caroseriei în cazul unui accident de circulație sau pentru tăierea ramelor de ferestre cu șuruburi întărite.

Producătorul japonez Makita prezintă, pe 28 martie, gama PPG (păduri, parcuri și grădini), astfel că toți cei pasionați de grădinărit sunt invitați la demonstrațiile tehnice. Pe data de 29 martie, invitații pot vedea la lucru produsele Nilfisk - unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie.

Pe 30 martie, clienții sunt așteptați la sediul Metatools pentru testarea gamei DeWalt Flexvolt, gamă lansată în România anul trecut, la sediul Metatools din Ploiești. Săptămâna Porților Deschise se încheie pe data de 31 martie, zi dedicată Ridgid - producător internațional de scule pentru diagnosticare, inspectare şi localizare, scule pentru instalatori și scule pentru domeniul Oil&Gas. Participanții vor avea ocazia să învețe, direct de la producător, cum să utilizeze corect cele mai noi modele de mașini de filetat și echipamente pentru video-inspecție conducte.

Showroom-ul Metatools Pitești oferă soluții tehnice eficiente, prin intermediul unei game vaste de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate de închirieri scule electrice și utilaje, service și service mobil.