Methan    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Methan

 • Methan. Volvo FM MethaneDiesel

  Methan

  Bucuresti - 3 June 2011

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  ... MethanDiesel. Volvo devine astfel primul producător de autocamioane din Europa care oferă camioane propulsate cu gaz pentru distribuţia regională, ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Methan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Methan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Methan. Informatiile despre Methan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Methan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Methan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.