Oportunitate unica de investitie in constructii si agricultura pentru zona Braila-Galati

Braila - 1 aprilie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie, Imobiliare, Agricultura

Ce poate fi mai atractiv ca investitie intr-o zona in plina dezvoltare ca Braila – Galati, din moment ce a fost aprobat MASTER-PLAN-UL de dezvoltare durabila, ce include podul peste Dunare si drumul expres Braila – Tulcea – Constanta, iar obiectivul strategic la care vom face referire in continuare este amplasat la cel mult 300 de metri de capatul viitorului pod.
Modificarea structurii actionariatului majoritar al SC METRANS SA din Braila, a nascut oportunitatea, prin oferta lansata, de a investi strategic in cea mai tentanta forta economica a zonei, atat din perspectiva agriculturii, cat si nenumaratelor aplicatii in constructii, industrie sau reciclarea materialelor, dupa cum veti vedea in urmatoarea descriere.

Vedere generala METRANS

Vedere generala METRANS

Vorbim despre o mare versatilitate a bazei industriale deja existente ce cuprinde:

-        doua statii de betoane, una noua si statia veche de betoane ce vor putea furniza beton in flux pentru pod si constructiile adiacente, plus prefabricate din beton;

-        hala industriala si spatiile administrative existente, ce se pot adapta la multe activitati, cum ar fi: depozitare de produse agricole, confectii metalice, reparatii navale de capacitate mica, reciclare materiale;

-        platforma betonata de 15.000 mp existenta, pe care se pot face constructii de multiple tipuri fara a fi necesare alte fundatii;

-        podul rulant de 8tf, constructia halei din stalpi si grinzi de beton ofera oportunitati diverse fata de ceea ce exista in zona;

-        linia ferata auxiliara situata la circa 100m distanta;

-        utilitati diverse (apa-canal, energie electrica);

-        drum de acces pentru trafic greu

 

A incepe o astfel de investitie de la zero, fie ca te gandesti la statii de reciclare, la depozite de cereale (asa cum functioneaza in prezent), la productie industriala, ar ajunge la costuri de 2,5-3 ori mai mari, iar, ca timp, circa 18 luni daca se lucreaza in ritm sustinut, fara a lua in calcul autorizatiile si birocratia aferente.

 

In acest moment toate aceste oportunitati sunt exploatate partial, spatiile din dotare fiind folosite pentru depozitarea de cereale si reciclari deseuri din plastice si hartie.

 

Date fiind cele mentionate in legatura cu dotarile si functionalitatile, rezultatele in urma investitiei pot aparea in cca 60 zile de la achizitionarea pachetului ofertat de SC METRANS SA BRAILA.

 

Celebrul economist american, de origine italiana, Franco Modigliani, castigator al premiului Nobel in economie, afirma ca aproape orice unitate de investitie in constructii atrage dupa sine multiplicarea de 100 de ori a acelei investitii.

 

Braila poate redeveni, ceea ce a fost pentru Romania si Europa de inainte de razboi si are nenumarate oportunitati, chiar si inainte de demararea constructiei celebrului pod peste Dunare si a noului drumului expres ce se creaza, prin uriasul potential agricol, naval si industrial pe care-l are, de aceea actionariatul METRANS sustine cu incredere toate demersurile care pot conduce la sporirea acestui potential si al celui uman, de care nu duce lipsa.

 

Va stam cu placere la dispozitie, prin persoana domnului Mocanu Viorel, actionarul desemnat sa va ajute cu detalii despre utilitati, capacitatile de productie ale statiilor, constructiile auxiliare aferente si sfaturi pentru investitie.

 

Director, ing. Viorel Mocanu

0747 126 260

0722 516 922

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metrans-sa-braila/oportunitate-unica-de-investitie-in-constructii-si-agricultura-pentru-zona-braila-galati