Pariaza la Bursa B’Estfest 2009

BUCURESTI - 14 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bursa B’Estfest s-a bucurat de un real succes in 2008 - 536 propuneri, 979 participanti si 38 de castigatori.

Spre bucuria iubitorilor de muzica B’Estfest a gazduit si anul acesta artisti si trupe cunoscute precum Alanis Morisette, Kaiser Chiefs, Manu Chao sau Cypress Hill. Tocmai de aceea Metropotam.ro, in colaboare cu Emag!c Enterteinment, organizeaza pentru cei nerabdatori sa afle cine va concerta si anul viitor la B’Estfest, Bursa B’Estfest editia a-II-a.

In cadrul Bursei B’Estfest trebuie sa ghicesti care sunt trupele sau artistii care vor concerta anul viitor. Fiecare dintre participanti trebuie sa propuna un singur nume de trupa/artist despre care crede ca va veni la B'Estfest, cu conditia sa nu existe deja in lista de propuneri. Cei ale caror propuneri se vor confirma, castiga automat o invitatie la B'Estfest.

Bursa Bestfest are insa si alte surprize pentru cei dornici sa parieze. Detaliile concursului si regulamentul se gasesc la adresa :

http://metropotam.ro/Concursuri/2008/11/ art0867248010-Bursa-B-Estfest-2009-pariaza-cine-vine-la-B-Estfest-si-castiga-invitatii/

Despre Metropotam

Metropotam.ro este o publicatie on-line actualizata zilnic cu noi articole despre concerte, petreceri, evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti alaturi de recomandari si cronici
Roman Alexandra
Telefon: 0721 95 80 95

alecsandra.roman@metropotam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metropotam/pariaza-la-bursa-bestfest-2009