Urbee - prima aplicatie iPhone pentru utilizatorii romani

BUCURESTI - 16 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Metropotam Group lanseaza oficial pe piata URBEE varianta de iPhone. Incepand de azi se gaseste atat in iTunes AppStore cat si pe site-ul Urbee.ro si se instaleaza gratuit.

Urbee - prima aplicatie iPhone pentru utilizatorii romani

Incepand de astazi, Urbee este prima aplicatie de mobil pentru utilizatorii romani ce poate fi gasita si in varianta iPhone. Ghidul urban pe mobil se poate descarca din iTunes AppStore, principala destinatie a utilizatorilor de iPhone pentru aplicatii. Aplicatia a fost acceptata in cadrul iTunes AppStore dupa o perioada de testare si a fost introdusa in categoria Lifestyle, de unde poate fi descarcata si instalata absolut gratuit.

URBEE este o aplicatie gratuita pentru telefonul mobil sub forma de calendar. Contine o lista completa a evenimentelor saptamanii in curs din Bucuresti incluzand detalii despre concerte, petreceri, piese de teatru, filme, expozitii, precum si recomandari zilnice. Aplicatia URBEE se actualizeaza saptamanal in fiecare vineri. In plus, pune la dispozitie o baza de date cu adresele si numerele de telefon a peste 1300 de locuri din Bucuresti, de la cluburi, restaurante pana la galerii de arta sau teatre.

Varianta de iPhone ofera toate aceste functionalitati, dar intr-un nou design specific iPhone.
Ghidul URBEE este o metoda rapida si comoda de a fi la curent cu ce se intampla in Bucuresti, oriunde te-ai afla.

Aplicatia Urbee a fost dezvoltata de Krogos Software si este parte din platforma de site-uri si aplicatii Metropotam Group destinata tinerilor outgoing, trend-setteri, cu o viata sociala activa. Din platforma MetropoGroup fac parte metropotam.ro, invita,ro, coolio.ro, 100eyes.ro, roblogfest si urbee, utilizatorii avand acces la aceste facilitati printr-un cont unic de utilizator pentru intreaga platforma - http://accounts.fourhooks.ro/.

Despre Metropotam

Metropotam.ro este o publicatie on-line actualizata zilnic cu noi articole despre concerte, petreceri, evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti alaturi de recomandari si cronici
www.urbee.ro
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300301737&mt=8
alecsandra.roman@metropotam.ro