Mettler Toledo

Comunicate de presa si evenimente pe tema Mettler Toledo

 • Mettler Toledo

  Oradea, Bihor - 4 iunie 2008

  Comunicat de Sintezis Birotica S.R.L.

  ... Mettler-Toledo® ...     comunicatul de presa

 • Mettler Toledo

  Bucuresti - 11 iunie 2012

  Comunicat de Sintezis Birotica S.R.L.

  Incepand cu luna iunie a acestui an, Sintezis Birotica, furnizor de solutii informatice pentru retail, lanseaza www. pc-pos.ro , "Magazinul on-line pentru tine si afacerea ta!". In pc-pos.ro se vor regasi produse din IT&C, dar si din Retail / Horeca ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ibm , pc-pos.ro , datalogic , hiopos , mettler toledo , pos500 , gryphon gd4430

  Vezi toate comunicatele de presa despre Mettler Toledo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Mettler Toledo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Mettler Toledo. Informatiile despre Mettler Toledo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Mettler Toledo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Mettler Toledo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.