Amenajeaza eficient spatiul gradinii din curtea casei

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip General in Social

Daca ai la dispozitie un spatiu de cateva zeci de metri patrati in curtea casei merita sa ii amenajezi echilibrat incat activitatile din timpul liber sa aiba cat mai multe atractii pentru o relaxare perfecta.

Curtea copiilor

Curtea copiilor

In primul rand partea estetica va fi reprezentata de plantarea de copacei si plante ornamentale cu flori in functie de specificul climatologic al zonei. Zona de curte cea mai putin expusa eventualelor priviri din exterior este util sa o pastrezi libera pentru amplasarea unui pavilion gradina sau a unei trambulina copii. Daca casa este cumparata de la un alt proprietar si exista deja plante si pomi, iar copii isi revendica un loc al lor pentru joaca, atunci vei incerca sa replantezi in alt colt o parte din plantele deja existente.

Spuneam despre un spatiu liber al curtii care sa fie dedicat jocului copiilor si eventual sederii la masa cu prietenii. Poate fi o zona pe care vei pune gazon, insa cel mai important este ca planeitatea acestei zone si curatenia ei sa fie perfecte. Iti vei da seama ca acest aspect este foarte important cand vei decide, spre exemplu, sa instalezi o masa de ping pong . Sa joci o partida cu copilul, sau acesta sa-si invite colegii la joaca este cel mai placut lucru de facut, insa in jurul mesei spatiul trebuie sa fie perfect neted si curat. Acelasi lucru se va intampla si daca copilul sau copii familiei si rudelor sunt micuti si se vor instala jucarii de exterior cum sunt leganele si toboganele pentru copii.

Intre toate aceste dispozitive pentru distractie unul se remaca si este fara indoiala va fi cel mai pretuit in timpul sezonului cald. Piscina gonflabila aduce parca cel mai mare moment de bucurie si distratie pentru toti cei din curte, de la cel mai mic copilas, pana la adultii care se amuza impreuna cu cei mici.

Acesta este un motiv foarte bun si in mod special l-am tot amintit, in legatura cu planeitatea si curatenia spatiului rezervat pentru relaxare si/sau distractie. Atunci cand instalezi o piscina gonflabila este esential ca talpa acesteia sa fie ferita de pietre sau resturi vegetale, in special de crengi uscate. Oricat de solid ar fi materialul din care este confectionata piscina gonflabila, riscul de strapungere este prezent si nu va doriti asa ceva.

Gama de piscine gonflabile este bine reprezentata in oferta trambulinesparta.ro si tot aici, in functie de spatiu si de varsta utilizatorilor acestor dispozitive pentru distractie, ai de ales daca vrei si o piscina cadru metalic. Acestea sunt special concepute pentru o stabilitate mai buna datorita nivelul mai ridicat al apei pe care il pot cuprinde. In piscine cu cadru metalic vor avea loc pentru distractie inclusiv adultii, prin urmare nu ramane decat sa masurati ce spatiu este diponibil in curtea casei, sau a casei de vacanta pe care o administrati.

Pentru o completare reusita a tot ceea ce inseamna placerea anotimpului cald, verificati si oferta trambulinesparta.ro in privinta unui sistem de tip ventilator cu apa la https://trambulinesparta.ro/ventilator-cu-apa. Avantajul acestui produs dincolo de ceea ce stim despre un ventilator clasic, este mixarea fluxului de aer pe care il produce cu picaturi extrem de fine de apa pentru primenirea aerului ambiental exterior.