Cand copiii navalesc in curtea pensiunii sa sara in trambulina

BUCURESTI - 17 octombrie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Sanatate, Sport

Live site

Cand ai deschis o pensiune este trebuie, si este de dorit dealtfel, sa te astepti ca turistii sa iti acaperaze spatiul de cazare si cu atat mai mult spatiul pe care il pui la dispozitie in curtea sau gradina pensiunii.

Distractie in trambulina

Distractie in trambulina

Cand ai deschis o pensiune este trebuie, si este de dorit dealtfel, sa te astepti ca turistii sa iti acaperaze spatiul de cazare si cu atat mai mult spatiul pe care il pui la dispozitie in curtea sau gradina pensiunii. Trendul este evident si tot mai multe familii cu copii cauta sa-si petreaca zilele de vacanta in aer liber, in pensiuni care ofera confort complet si in special locuri de joaca amenjate pentru copii.

Daca la inceput am crezut ca un spatiu delimitat cu gardulet si cateva jucarii, o trambulina si masute pentru copii sunt suficiente, este evident ca m-am inselat. De ce? Pentru simplul motiv ca orice copil vine de acasa cu cel putin cateva jucarioare si este greu de crezut ca ii vei capta atentia si energia cu atat de putin cat ii oferi.

Efectul nestiintei mele in acest domeniu a fost instantaneu si s-a concretizat prin zecile de ture date de toti copiii prin curtea pensiunii, evident fara sa ocoleasca vreo clipa zone plantate cu flori care dadeau curtii un aer cu totul deosebit. Ce poti sa faci? Nimic! Copiii sunt copii si trebuie sa-si descarce toate energia pe care o au, prin urmare daca exista un spatiu liber, el trebuie cucerit cat mai curand!

Depasind momentul am inteles ca trebuie sa fac o schimbare rapid, iar sezonul urmator sa ma gaseasca pregatit cu cat mai multe jucarii de exterior pentru copii si cu speranta justificata ca plantele mele vor rezista atacului piticilor, spre bucuria adultilor.

Observand care este varsta medie a copiilor veniti in vacanta cu familia, am decis ca am nevoie atat de jucarii exterior pentru cei de 2 la 4 ani, dar si pentru cei mai marisori, cei de scoala primara, de la 6 la 11 sau 12 ani. Primul gand mi-a fost la un tobogan copii asezat in curte, o masa de tenis interior sau exterior achzitionata de la https://hitmag.ro/jucarii-exterior/mese-tenis-interior-si-exterior, dar si la un sistem de joaca pentru cei mai micuti cum ar fi niste locuri de joaca gonflabile.

Dintr-o data mi-am amintit de placerea de neoprit a copiilor de a sari pe canapele si prin paturi. Pe loc am cautat rapid dupa cuvantul magic trambulina copii si va pot spune ca totul s-a luminat in solutiile pe care le cautam.

Am gasit pe https://hitmag.ro/ cea mai bogata gama de trambuline copii pe care speram ca o pot regasi vreodata intr-un singur loc. Am stat si am analizat in mare amanunt toate detaliile constructive si de siguranta pentru o trambulina, pentru ca este de la sine inteles ca nu este joaca de copii cand cumperi un astfel de produs si il pui la dispozitia unor copii veniti in vacanta.

M-am lamurit rapid din descrierile produselor din gama tambulina copii, ca toate materialele sunt solide si testate, iar produsele indiferent de marimea si capacitatea pe care o au pentru greutatea totala ce se poate sustine sunt in totalitate sigure.

Anticipand ca vor fi sanse bune se se creeze coada in asteptare la joaca pe trambulina, am ales sa comand o trambulina copii de capacitate medie si inca o trambulina copii cu cea mai mare capacitate existenta in gama expusa pe https://hitmag.ro/.

Si daca tot eram prin zona, este limpede ca am incarcat in comanda si cateva tobogane copii si atat de indragitul Castel loc de joaca gonflabil pentru prichindeii care mai trebuie sa astepte vreo 2 anisori pana vor avea acces la o trambulina.