Ce alegem pentru diversificarea activitatilor in centrele pentru copii

BUCURESTI - 14 septembrie 2018

Comunicat tip General in Sport

Ce alegem pentru diversificarea activitatilor in centrele pentru copii
Chiar daca cele mai multe dintre centrele pentru primirea minorilor apartin economic de autoritatile locale, un bun administrator va gasi mereu solutii pentru introducerea de noi activitati educative si sportive pentru minorii care isi gasesc adapost si sprijin emotional in aceste locatii.

.

.

Ce alegem pentru diverificarea activitatilor in centrele pentru copii

Chiar daca cele mai multe dintre centrele pentru primirea minorilor apartin economic de autoritatile locale, un bun administrator va gasi mereu solutii pentru introducerea de noi activitati educative si sportive pentru minorii care isi gasesc adapost si sprijin emotional in aceste locatii.

Nu va fi niciodata suficient ca un astfel de centru sa fie o simpla cladire in care copii isi petrec primii ani ai copilariei si uneori raman in centru pana la adolescenta. Diversificarea petrecerii timpului liber, in special dupa orele de cursuri, trebuie sa cuprinda si miscarea fizica prin implicarea lor in competitii sportive alaturi de toti cei ce se afla vremelnic in grija centrului.

De la simplele jocuri din sala de recreere, pana la jocuri sportive care se pot organiza in curtea aceleiasi locatii, toate acestea devin factori de eliberare a stresului care are printre cauze separarea de familie. Se va dezvolta astfel o noua etapa emotionala, de includere in cadrul grupului de colegi si prieteni apropiati.

Cand vremea este prielnica spatiul pentru activitati exterioare al centrului este de cele mai multe ori folosit pentru meciuri de fotbal, sau poate handbal si baschet, in functie de dotarile care exsita. Acelasi spatiu se poate transforma in pista pentru alegari sau alte jocuri ce pot fi practicate in aer liber.

Intotdeauna cea mai mare dezamagire pentru copii este cand vremea devine nefavorabila si cu atat mai mult cand temperaturile sunt atat de scazute incat jocurile exterioare nu se mai pot desfasura. In tot acest interval de timp, sala pentru activitati comune devine neincapatoare. Din acest motiv trebuie sa gasiti o solutie cu totul speciala care sa fie extrem de bine primita de catre copiii atat de doritori de miscare.

O masa ping pong se va transforma intr-o atractie deosebita pentru toti cei care depasesc cu putin inaltimea blatului mesei si sunt capabili sa vada fileul. Este de departe cel mai usor de invatat sport individual si cel mai usor de practicat atat in interior, cat si in aer liber. O competitie lansata chiar si intre doua centre de primire pentru copii poate deveni cel mai atractiv campionat, totul pornind de la o prima masa de ping pong pentru antrenamente.

In acest moment o masa de tenis poate fi achizionata in doua variante de utilizare. Fie se va alege o masa de ping pong cu destinatie exclusiva pentru interior, fie sa va opta pentru o masa tenis exterior care este special construita cu materiale ce rezista la actiunea razelor ultraviolete, la apa din ploi si este prevazuta cu un strat special antireflexie.

Cea mai atractiva oferta pentru masa ping pong din ambele categorii este acum disponibila la hitmag.ro, unde gasiti de fiecare data tot sprijinul necesar achizitionarii. Nu trebuie sa va faceti probleme in privinta spatiului de depozitare atunci cand nu aveti in program competitii la masa de ping pong pentru ca oricare model veti alege acesta va fi pliabil. Inclusiv deplasarea in aceeasi locatie se poate realiza pe sistemul special de rotile cu care este dotata noua masa ping pong pe care ati ales sa o achizitionati.

Consecinta imediata a unui astfel de demers va fi bucuria care se va vedea pe chipul copiilor si in acelasi timp emotia pe care o vor resimti pentru ca vor sti ca pot deveni din ce in ce mai buni si de fiecare data vor fi apreciati de cei din jur.