Trambulina, mai mult decat distractie: 3 beneficii asupra sanatatii

BUCURESTI - 24 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Sport

Una dintre cele mai indragite activitati fizice, saritul pe trambulina este o forma de miscare mai eficienta cu 68% decat joggingul! O spun expertii NASA, ca umare a unei cercetari aparute in publicatia “Journal of Applied Psychology”!

.

Trambulina se numara printre metodele de antrenament la care apeleaza astronautii si pilotii militari!

In viata de zi cu zi, trambulina este cunoscuta mai mult pentru amuzamentul copiiilor, desi o putem folosi cu totii, indiferent de varsta si de locatie. Singurul inconvenient ar putea fi vremea, dar nici in acest caz distractia nu poate fi perturbata, caci exista si trambuline de interior

1. Trambulina ajuta la detoxifierea organismului

Miscarea specifica trambulinei activeaza sistemul limfatic al corpului, raspunzator pentru eliminarea toxinelor din organism. Toxinele sunt vinovate pentru aparitia bolilor grave!

Activitatea fizica este singura modalitate prin care sistemul limfatic este “ajutat” sa pompeze si sa evacueze reziduurile din organism! Datorita presiunii gravitationale, saritul pe trambulina stimuleaza activitatea valvelor si contribuie la o mai buna irigare a sistemului limfatic.

Prin activarea sistemului limfatic, ca urmare a sariturilor pe trambulina, doamnele isi pot lua adio de la celulita, cauzata si ea de sistemul limfatic stagnant.

2. Trambulina intareste oasele si articulatiile

NASA utilizeaza antrenamentele pe trambulina ca metoda de recuperare a densitatii osoase a  astronautilor dupa perioade petrecute in spatiu, unde - in absenta gravitatiei - muschii se atrofiaza, iar masa osoasa scade.

Trambulina copii poate fi folosita, in general, de persoanele care se confrunta cu scaderea densitatii osoase sau de cele care au nevoie de recuperare dupa o accidentare. Impactul redus al exercitiilor face din trambulina o activitate cu un impact mai mic asupra articulatiilor, spre deosebire de alte activitati fizice, cum ar fi sariturile sau alergarea.

3. Trambulina te ajuta sa slabesti in timp ce te distrezi

In conditiile in care patru adulti din 10 sunt obezi, saritul pe trambuline reprezinta o modalitate de prevenire si combatere a kilogramelor in plus! Poate chiar una dintre cele mai ieftine metode  de a slabi, tinand cont ca n-ai nevoie de abonament, echipament specific... In plus, intensitatea exercitiilor o poti stabili tu, la fel si timpul acordat distractiei. Dupa 30 de minute de sarit pe trambulina, o persoana care cantareste, de exemplu, 84 de kilograme arde aproximativ 240 de calorii. Pe internet abunda video-uri dedicate antrenamentelor pe trambulina!

Daca esti convins ca trambulina este o investitie pe termen lung pentru intreaga familie, profita de ofertele Trambulinesparta.ro -  care are in aceasta perioada reduceri de pana la 30% pentru trambuline de gradina, cat si pentru trambuline de exterior. Nu-ti face griji in privinta sigurantei, tot Trambulinesparta.ro iti pune la dispozitie trambuline pentru copii cu plasa sau trambuline cu plasa si scarita.

Despre Trambulinesparta.ro

TrambulineSparta.ro este un magazin online unde puteti gasi diverse articole pentru copii de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

Trambulinesparta.ro va pune la dispozitie experienta si cunostintele unei echipe dinamice in ceea ce priveste diversitatea jocurilor de copii de gradina. Promovam produse de cea mai buna calitate avand toate certificarile pentru distribuirea lor pe piata din Romania. Suntem importatori directi ai acestor articole, astfel incat avantajul este in favoarea clientului final. Fiecare client este important pentru noi, drept urmare rezolvarea oricaror probleme/cerinte se face in cel mai scurt timp. Tratam fiecare cerere, telefon sau email cu aceeasi promptitudine. Comanda dvs. va fi onorata in maxim 48 de ore dupa confirmarea telefonica sau email.

Produsele pot fi livrate oriunde pe teritoriul Romaniei, iar pentru comenzi mai mari de 2500 de lei transportul este gratuit.

Sursa foto: Pixabay.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mevira-international/trambulina-mai-mult-decat-distractie-3-beneficii-asupra-sanatatii