Lansarea Itsbetter în România

Sibiu - 4 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

În timp ce multe firme din România concediază, Itsbetter caută colaboratori. Cel mai mare motor de căutare firme şi produse din Gemania “Itsbetter”, câştigătorul premiului Haupt-PreisTraeger în Germania, pentru cel mai bun motor de căutare firme şi produse în 2008, vine şi în România.

Lansarea Itsbetter în România

Ce suntem?
Un motor de căutare firme şi produse multinaţional, cu filiale în şase ţări europene, tradus în cinci limbi de circulaţie internaţională plus un site internaţional .com. In Germania cu peste 850.000 firme, in Austria peste 420.000 si in Elvetia peste 360.000 de firme inregistrate. Avem intre 80.000 si 280.000 de vizitatori zilnic si peste 22 milioane criterii de cautare.

Cui ne adresam?
In primul rând, persoanelor juridice. Firmelor business to busines, B2B, precum si busines to customer, B2C, care sunt cu adevarat competitive, adica care au un produs sau mai multe care pot face diferenta pe piata economica libera, prin pret, prin calitate, sau prin natura serviciilor sale!

Ce oferim?

Itsbetter vă oferă pachete de promovare speciale, de publicitate online şi statistică personalizată special construite pentru a elabora, împreună cu clienţii, campanii publicitare cu cele mai bune rezultate şi în cele mai bune condiţii.

Dintre facilitaţile oferite putem aminti:
-definirea şi optimizarea de criterii de căutare;
-descrierea amanunţită a produselor şi serviciilor oferite;
-selectionarea branşelor din care faceţi parte;
-prezentarea portofoliului;
-statistici personalizate online, în timpi reali;
-formulare de contact personalizate;
-publicitate online pentru grupuri ţintă.

De ce?
După cum a afirmat domnul Bill Gates, in viitor vor exista doua tipuri de afaceri: cele pe internet si deloc.

Despre MG Agentie srl

Itsbetter este un motor de căutare firme şi produse, care serveşte în principal domeniul Business to Business. Produsul Itsbetter a luat naştere în anul 2000 ca bază de date independentă, care se adresează în special cumpărătorilor şi departamentelor de achiziţii din toate branşele. Motorul de căutare oferă posibilitatea celor interesaţi de achiziţii, fie în interes personal, fie profesional, de a căuta gratuit furnizori şi respectiv oferte. Produsul Itsbetter a fost dezvoltat de către firma mamă, Trendadress Medien AG, si poate fi accesat în internet non-stop (24 ore din 24, 7 zile pe săptamana, 356 zile pe an!). Firma Trendadress Medien AG activează în domeniul media de peste 25 de ani, grupul de firme Trendadress fiind înfiinţat în 1981, devenind în prezent cea mai mare editură cu scop publicitar din Germania.
Oprisor Alina
Project Manager
MG Agentie SRL
Tel. 0040 726778270