iF şi Red Dot vin cu o recunoaştere a OM-D E-M10 Mark III pentru designul excelent al produsului

BUCURESTI - 10 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

Designul intuitiv și fără vârstă al camerei digitale Olympus OM-D E-M10 Mark III a fost onorat cu două premii prestigioase de design : premiul iF Design și premiul Red Dot 2018. Ambele competiții internationale de design au primit pentru înregistrare peste 6.000 de produse, din care juriile internaționale au selectat pentru a fi distinse cu premii produsele cu cel mai bun design.

OM-D E-M10

OM-D E-M10

Având înglobate multe dintre tehnologiile de vârf ale altor modele din seria de camere Olympus OM-D, OM-D E-M10 Mark lll a fost proiectat pentru a încuraja fotografii amatori și entuziaști să descopere bucuria fotografierii.

Având vizor și Wi-Fi încorporat, fiind ușor și cu un design compact, modelul OM-D E-M10 Mark III a fost gândit pentru a fi partenerul perfect în călătorii. Ecranul LCD tactil care se poate înclina, dar și butoanele și comutatoarele rotative metalice care permit o utilizare ușoară, garantează un control intuitiv și permit fotografilor să realizeze cadre și înregistrări video uimitoare, clare, chiar din primul moment. Datorită celor patru moduri de fotografiere asistate de cameră, chiar şi fotografii începători pot face fotografii uimitoare, în timp ce călatoresc.

Primind premiile iF Design Award 2018 și Red Dot Award Winner 2018, aspectul atrăgător, precum și designul intuitiv și ergonomic al modelului OM-D E-M10 Mark III au fost acum recunoscute de către două dintre cele mai căutate embleme de calitate pentru designul produselor din întreaga lume.”

Jun Takahashi, Director General al Centrului de Design Olympus din Tokyo, Japonia, a mai spus: "Suntem încântați că am câștigat nu doar unul, ci ambele premii prestigioase de design internațional, iar aceasta vine ca o confirmare a muncii intense a designerilor noștri pentru crearea de modele funcţionale şi atemporale în gama noastră de camere digitale.”

Verificați site-ul Olympus la adresa http://www.olympus-europa.com pentru cele mai recente specificații.

Despre premiul iF Design Award

De peste 60 de ani, premiul iF Design este o marcă recunoscută în întreaga lume în ceea ce privește un design excelent. Brandul iF este recunoscut pe plan internațional ca un simbol al unui design remarcabil. Toate produsele premiate sunt expuse la expoziția de design iF din Hamburg, Germania.

Despre premiul Red Dot Award

Concursul internațional "Premiul Red Dot Award: Design de produs" are un juriu de specialitate care selectează cele mai bune produse ale anului. Sigiliul de calitate este acordat numai produselor al căror design remarcabil le distinge de produsele echivalente din piață. Produsele câștigătoare sunt prezentate la Muzeul de Design Red Dot din Essen, Germania, timp de patru săptămâni. 

Pentru întrebări şi informaţii adiţionale, vă rugăm să îl contactaţi pe:

Bogdan Ionitoiu

MGT EDUCATIONAL SRL

Tel.: +4 021-232.88.94

Email: olympus@mgt.ro

 

Despre Olympus

Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo pentru activităţile desfăşurate regiunile Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). În calitate de leader mondial în tehnologia optică şi a preciziei digitale,

Olympus furnizează soluţii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale şi camere digitale, precum şi soluţii ştiinţifice. Produsele premiate ale companiei sunt instrumente pentru detectarea, prevenirea şi vindecarea bolilor, fac posibilă cercetarea ştiinţifică şi documentarea vieţii cu libertate artistică. În mâinile utilizatorilor, produsele Olympus de înaltă tehnologie fac viaţa oamenilor mai sănătoasă, mai sigură şi mai împlinită.

Mai multe informaţii pe site-ul http://www.olympus-europa.com

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/if-si-red-dot-vin-cu-o-recunoastere-a-om-d-e-m10-mark-iii-pentru-designul-excelent-al-produsului