PocketBook Touch HD 2 – abordarea inteligentă a cititului confortabil

BUCURESTI - 23 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

PocketBook prezintă cea de a doua generație a modelului său Touch HD , prevăzut cu tehnologie de lumină frontală inteligentă.

PocketBook Touch HD 2 (PB631-2-X-WW)

PocketBook Touch HD 2 (PB631-2-X-WW)

SMARTlight pentru citire armonioasă, zi și noapte

Pe lângă caracteristici perfecte ale ecranului și funcții audio, noul PocketBook Touch HD 2 este prevăzut cu SMARTlight care garantează un echilibru luminos uniform pentru citire armonioasă pe timp de zi și noapte Tehnologia SMARTlight oferă o abordare mai holistică al confortului și siguranței cititului. Datorită ajustării pe două dimensiuni, este posibilă reglarea nu doar a luminozității, ci și a temperaturii culorilor luminii frontale.

Există două moduri de ajustare a SMARTlight. Cel automat, care este setat în mod implicit, funcționează în funcție de timpul zilei și ia în considerare bioritmurile umane. Acesta furnizează o variantă optimă a iluminatului: de intensitate scăzută și cald pentru citire relaxată seara sau mai intens pentru orele mai active ale zilei. Astfel, SMARTlight oferă în mod constant condițiile de iluminat cele mai armonioase, furnizând o experiență de citire excepțională. Există de asemenea un mod manual, pentru persoanele care doresc să controleze personal setările luminii frontale, în funcție de preferințele lor individuale.

Citeşte şi ascultă cu plăcere!

La fel ca predecesorul său, noul e-reader vine cu mai multe caracteristici de ultimă generație, pentru o citire cât mai confortabilă. Produsul este echipat cu un ecran tactil E Ink CartaTMmultisenzor infraroșu, cu rezoluție HD (1072 х 1448) și 300 DPI, ceea ce garantează atât contrastul cât și claritatea paginii cărții electronice.

Funcțiile audio integrate oferă oportunități pentru ascultarea de cărți audio sau de muzică, în timpul cititului. PocketBook Touch HD 2 acceptă formatul mp3 și are un jack audio standard de 3,5 mm. Cu funcția text-voce, care transformă textul în voce, e-readerul va citi cu voce tare orice fișier text, in oricare dintre formatele acceptate.

Lumea cărților tale

E-readerul a primit 8 GB de memorie internă și un slot de card microSD (de până la 32 GB) pentru stocarea bibliotecii digitale și a colecției de cărți audio a utilizatorului. PocketBook Touch HD 2 acceptă 17 formate populare de cărți fără conversie, precum și 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG, TIFF). 

Cu servicii integrate Wi-Fi, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync și PocketBook Cloud, livrarea oricărui conținut electronic pe dispozitiv este rapidă și facilă, fără conectarea la un PC. Biblioteca e-readerului conține 97 de cărți electronice gratuite în 14 limbi, inclusiv 7 în germană și 8 în engleză. Citirea folosind dicționarele Abbyy Lingvo® preinstalate va ajuta la îmbunătățirea cunoștințelor de limbi străine într-un mod distractiv și plăcut.

Partener pentru citit digital , întotdeauna alături de tine

Dimensiunile de doar 113,5 x 175 x 9 mm și greutatea redusă de 180 g fac e-readerul dispozitivul perfect pentru persoane active. Carcasa delicată este nu doar confortabilă, ci și oferă o prindere corespunzătoare. Pe partea frontală, există butoane ergonomice pentru navigarea paginilor, care pot fi utilizate simplu, împreună cu ecranul tactil al dispozitivului.

PocketBook Touch HD 2 – dispozitivul tău pentru citit inteligent

Tip display

E Ink Carta™

Rezoluție display

1072 × 1448

Dimensiune display

6” (15,24 cm)

DPI

300

Intensitate culoare

16 niveluri de tonuri de gri

Ecran tactil

Infraroșu (multisenzor)

Lumină frontală

Da (SMARTlight)

Procesor

1 GHz

RAM

512 MB

Memorie internă

8 GB*

Baterie

1500 mAh (polimer litiu-ion)**

Senzor acoperire

Da

Wi-Fi

Da

Ieșire USB

Micro USB

Memorie suplimentară

microSD (maxim 32 GB)

Jack audio

Da

Platformă (sistem de operare)

Linux 3.0.35

Formate de cărți electronice (fără conversie)

PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Formate imagine

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Formate audio

MP3

Text-voce

Engleză (15 limbi suplimentare disponibile pentru descărcare gratuită pe pocketbook-int.com)

Dicționare

Dicționare ABBYY Lingvo® (24 combinații de limbi), Engleză-german, Webster's Dictionary 1913

Servicii online

PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync

Aplicații

Book store, Library, Dictionary, Browser, Audio player, Gallery, Calculator, Calendar, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku

Dimensiuni

175 × 113,5 × 9 mm

Greutate

180 g

Culori disponibile

Maro închis

Set retail

E-reader, cablu micro USB, ghid de pornire rapidă, card de garanție

* Dimensiunea memoriei interne de stocare poate varia în funcție de configurația dispozitivului tău.

** Până la o lună de capacitate a bateriei (poate varia în funcție de modul de utilizare, conectivitate și setări).

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

Despre PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producători mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost înființată în 2007, iar sediul acesteia este situat în Lugano (Elveția). Produsele PocketBook sunt vândute în 35 de țări din întreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vândute până în prezent. Cu mixul său de hardware de calitate, software unic și design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informații găsiți pe www.pocketbook-int.com .

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este unul furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial.

www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/pocketbook-touch-hd-2-abordarea-inteligenta-a-cititului-confortabil