Verbatim Hub USB-C™ cu HDMI 4K

BUCURESTI - 2 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie

Verbatim îşi extinde portofoliul de accesorii cu un nou hub USB-C cu HDMI - acest adaptor multi-port USB-C subțire vă permite să conectați, prin portul HDMI, mai multe dispozitive / accesorii, inclusiv un monitor 4K. Designul elegant, compact, cu finisaj metalic face din acest dispozitiv portabil unul perfect pentru utilizarea în mișcare.

Verbatim USB-C Hub cu HDMI 4K

Verbatim USB-C Hub cu HDMI 4K

Verbatim Hub USB-C cu HDMI este partenerul perfect pentru cele mai noi laptop-uri și MacBook-uri, cu un număr limitat de porturi USB. Transformați un singur port USB-C în două porturi USB 3.0, un conector USB-C pentru încărcare și un port HDMI. Acest lucru vă permite să conectați monitorul 4K, mouse-ul USB și tastatura și să încărcați un alt dispozitiv prin portul USB-C. Mic și compact, cu un cablu USB-C integrat, acest hub este partenerul perfect de călătorie.

Nu vă faceți griji că sacrificaţi portul tip C, conectorul USB-C al hub-ului asigură o încărcare de până la 14,5V / 2A - puteți astfel încărca cu ușurință dispozitivul cu USB-C, în timp ce utilizați şi celelalte porturi.

Cele două porturi USB 3.0 oferă o viteză de transfer de date de până la 5Gbps, suficient de rapidă pentru a transfera un film de înaltă definiție în câteva secunde. Este posibil să conectați mai multe dispozitive sau accesorii, cum ar fi mouse-ul USB, tastatura, hard disk sau alt drive USB. Stația de lucru mobilă este pregătită de lucru în câteva momente.

Noul Verbatim Hub USB-C cu HDMI, de culoare gri, are un preţ recomandat de 279,9 lei (PN 9540). Despre Verbatim

Verbatim este o companie globală, lider în domeniul stocării datelor și a iluminatului cu LED-uri, cu un portofoliu larg de produse care acoperă aplicații pentru consumer, dar și pentru profesioniști. Verbatim a contribuit la dezvoltarea dispozitivelor de stocare a datelor începând cu 1969 și este primul furnizor mondial de suporturi optice (Blu-ray, DVD și CD). Compania comercializează, de asemenea, memorii flash, soluții de stocare externe pe hard-discuri, o gamă largă de accesorii pentru computere, filamente din plastic pentru industria de printare 3D și filtre de apă sub numele de brand Cleansui.

Verbatim este o filială a Mitsubishi Chemical Media deținută de Mitsubishi Chemical Corporation, una dintre cele mai mari companii chimice din lume, care investește foarte mult în cercetare și dezvoltare în multe sectoare diverse.

Principiile de funcționare ale companiei se bazează pe acordarea de ajutor astfel încât oamenii să trăiască într-un mod sănătos, confortabil și durabil. Organizațiile regionale ale Verbatim sunt EMEA, APAC și America, cu birouri în majoritatea țărilor din lume. Sediul central al companiei se află în Germania.

Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.verbatim.com.

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/verbatim-hub-usb-c-cu-hdmi-4k