Wacom aduce la Bucharest Technology Week primul autobuz dedicat creativilor

BUCURESTI - 16 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Primul London Bus special amenajat pentru creativi pornește la drum! În perioada 18-20 mai, Wacom Visual Hub vine la Bucharest Technology Week, în Piața Universității, unde iubitorii artelor vizuale vor putea descoperi și testa cele mai noi tablete Wacom

WACOM Visual Hub

WACOM Visual Hub

Punem în mișcare Wacom Visual Hub, un autobuz neconvențional care inspiră ideile să prindă formă cu ajutorul tabletelor de ultimă generație. Un hub creativ pe roți, autobuzul oferă spațiul perfect pentru a descoperi, testa și compara tot ce e nou de la Wacom.

Mai mult decât atât, cei care cumpără o tabletă la fața locului, sau cei care vin cu o factură, dovadă a achiziției unei tablete în perioada 15-20 mai, vor primi cadou tricoul Wacom Visual Hub.

 

Autobuzul creativilor vine echipat full-option: tablete din gamele Intuos , Intuos Pro și Cintiq , precum și o echipă de ilustratori profesioniști, gata să ajute și să îndrume participanții. Atât creatorii cu vechime, cât și începătorii cu entuziasm se vor bucura de consultanță în alegerea modelului potrivit, după chipul și asemănarea propriilor proiecte și ambiții.

Technology Week este parte a unui traseu lung, plin cu surprize și provocări pentru publicitarii din București.

Despre Wacom

Fondată în 1983, Wacom este o companie globala avand sediul în Japonia (Tokyo Stock Exchange: 6727) cu filiale și birouri afiliate în întreaga lume, care susţin marketingul și distribuția în peste 150 de țări. Viziunea Wacom de a aduce oamenii și tehnologia mai aproape prin tehnologii naturale de interfață a făcut ca acesta să devină cel mai important producător mondial de tablete grafice și monitoare interactive, precum și de stiluri digitale și soluții pentru salvarea și prelucrarea semnăturilor digitale. Tehnologia avansată a dispozitivelor intuitive Wacom a fost utilizată pentru a crea unele dintre cele mai interesante elemente de artă digitală, filme, efecte speciale, modă și design din întreaga lume și oferă utilizatorilor de afaceri și de acasă tehnologie de interfață de vârf pentru a-și putea exprima personalitatea.

Pentru mai multe informații, vizitați www.wacom.com.

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor de top de tehnologie IT&C din România. Compania a fost înființată în anul 1998 și oferă o gamă variată de produse high-tech, de la furnizori recunoscuți la nivel mondial.
www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/wacom-aduce-la-bucharest-technology-week-primul-autobuz-dedicat-creativilor