MGT Educational a semnat un acord de reprezentare directa cu EASY SOFTWARE

BUCURESTI - 22 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

MGT Educational a semnat un acord de reprezentare directa in Romania cu EASY SOFTWARE, in urma caruia compania va oferi produsele firmei germane pe piata locala.

EASY SOFTWARE este unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de solutii integrate pentru gestiunea electronica a documentelor, email management, fluxuri de documente si solutii de arhivare din Europa.

MGT Educational a semnat un acord de reprezentare directa cu EASY SOFTWARE

Dupa ce, in 2005 si 2006 EASY ENTERPRISE™ era declarata castigatoarea categoriei 'Solutia de arhivare a anului', acest an aduce un nou premiu, de data aceasta, pentru gestiunea Email-urilor oferit de Network Computing Awards.
Network Computing Awards premiaza persoane fizice si organizatiie ale caror produse sunt in fruntea industriei IT si ofera recunoastere masiva tehnologiei, uneltelor, solutiilor si produselor din aceasta dinamica piata.

Datorita acestui premiu, Easy Software isi consolideaza pozitia pentru a raspunde cererilor din ce in ce mai numeroase pentru o solutie software care sa simplifice organizarea si regasirea documentelor.

Solutiile Easy propun organizatiilor din Romania o implementare rapida pe sistemele existente, ceea ce recomanda aceasta solutie pentru o alegere de top.

MGT Educational devine astfel partenerul direct EASY Software GMBH, urmand ca reteaua de distributie, scolarizare si implementare sa fie principalul obiectiv in perioada urmatoare.

Despre MGT Educational

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia

Ca raspuns la dorintele si exigenta clientilor si partenerilor din domeniul IT&C, educational, informare si instruire MGT Educational ofera o gama larga de produse: videoproiectoare si ecrane de proiectie, ecrane holografice, instalatii de sonorizare pentru Sali de conferinta, televizoare LCD si cu plasma, camere video DVD, DVD-HDD si BD-HDD, camere foto digitale, dvd player si dvd recorder, medii de stocare, tablere grafice si accesotii pentru acestea.

Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.

Pentru aplicatii de reprezentare teritoriala: office@solutii-arhivare.ro; www.solutii-arhivare.ro


Codrut Ionescu Muscel
Tel: +40(21) 2328894
Fax: +40(21) 2328899
Mob: 0744 303084
www.solutii-arhivare.ro
www.mgt.ro

elenab@mgt.ro