Alatura-te expozantilor deja inscrisi la Health & Beauty Expo !

BUCURESTI - 24 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

In 16-18 noiembrie 2012 se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti cea de a 3-a editie a Health & Beauy Expo

Alatura-te expozantilor deja inscrisi la Health & Beauty Expo !
  Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască deşi aproape toţi se nasc cu ea.  

Hipocrate

Se intampla aproape fiecarei afaceri…lucrurile merg foarte bine si apoi BUF ! Vanzarile tale parca s-ar fi lovit de un perete de caramida. Clientii noi sunt din ce in ce mai greu de gasit . Vrei sa te extinzi pe alte piete , dar cum ? Ei bine ajutorul este pe drum !

 

Participand ca expozant la cea de a 3-a editie de Health & Beauty Expo, in 16 – 18 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

 

-      Vei gasi potentiali clienti despre care credeai ca nu exista

-      Poti selecta exact potentialii clienti potriviti

 

 

Numele tau se va regasi  alaturi de companii de renume dintre care amintim:

 

Farmaceutica Remedia,Puls Medica,Zepter International Romania,Prisum International Himalaya,Pharma SA Iasi ,Editura Medicala,Life Dental Spa,Extensii Daniela Crudu,FitCurves Fitness ,Omra Elias,Styx Naturcosmetic,Aseyda Cosmetic Center .....

 

 

 

Mai sunt 24 de zile pana la eveniment si este in avantajul dumneavoastra sa va rezervati din timp spatiul necesar , deoarece spatiile ramase libere se limiteaza de la o zi la alta .

 

Editia din acest an se anunta una deosebita datorita participantilor la expozitie , speakerilor de la Conferinte http://www.health-beauty-expo.com/conferinte/

 si sustinatorilor de demonstratii sportive, make-up, nail art , hair styling , body painting .

 

Mai mult, promovarea din acest an va fi mult mai ampla, puteti consulta lista partenerilor media la http://www.health-beauty-expo.com/parteneri-media/

 

 

Incheiem  aici invitatia noastra , nu inainte de a va asigura de toata deschiderea  in vederea unei colaborari de succes si in beneficiul ambelor parti. 

Pentru orice alt detaliu va stam la dispozitie .

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizeaza evenimente pe teme de sanatate, frumusete , psihologie si dezvoltare personala : Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman, Body Mind Spirit Festival.