BODY MIND SPIRIT FESTIVAL

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: MH MEDIA SOLUTION

Festival de dezvoltare personala pe toate planurile: TRUP, MINTE SI SUFLET
Body Mind Spirit Festival este cea mai completă manifestare dedicată unui stil de viaţă în care calitatea vieţii se celebrează pe toate planurile: trup, minte si suflet!
Într-o lume grăbită, aglomerată şi uneori searbădă, noi vă pregătim în fiecare an o oază de frumuseţe, sănătate, aspiraţii nobile, seninătate şi bucurie de a trăi. Atmosfera este reconfortantă, plăcută, veselă, invitând la aplecare spre interior, autocunoaştere, reflecţie şi emoţie estetică.
Vrei să cumperi cadouri speciale pentru tine şi pentru cei dragi ţie?Cauţi soluţii naturiste pentru sănătatea ta şi a familiei tale? Eşti interesat de terapii şi îngrijire corporală? Vrei un ghid pentru relaţii? Dezvoltarea personală este ţinta ta? Cauţi pacea interioară? Sau pur şi simplu vrei să te distrezi cu prietenii?
Aici găsești tot ce-ți dorești !
Răsfață-ți trupul !
Vezi, încearcă și cumpără sute de produse și servicii din domeniul medicinei complementare, infrumusețării faciale și corporale, masajului, articolelor sportive, publicațiilor dedicate dezvoltării personale, produselor naturiste, decorațiunilor sau a bijuteriilor exotice.
Dezvoltă-ți orizonturile !
Știai că pe parcursul celor 3 zile dedicate Festivalului se derulează peste 40 de seminarii gratuite ? Tematica acestora este foarte variată, pornind de la înțelegerea în cuplu, prevenirea amânării, dezvoltarea încrederii în sine, atingerea obiectivelor și până la pierderea din greutate, comunicare armonioasă sau parenting. Dacă ești interesat de ultimele noutăți și tehnici privind o viață sănătoasă și fericită, le poți găsi aici, la Festival.
Înalță-ți spiritul !
Dans tematic, demonstrații sportive, meditații și gândire pozitivă, desen, pictură, în locația Festivalului.
Te poți bucura de demonstrații de arte marțiale, diverse stiluri de dans, aerobic, streching, tae – boe, tai – chi, yoga, qi-gong sau muzică instrumentală.


Daniela Cristea

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera