BODY MIND SPIRIT FESTIVAL

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: MH MEDIA SOLUTION SRL

BODY MIND SPIRIT FESTIVAL


Festivalul promovează o viață echilibrată pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest țel organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale: expoziție cu vânzare de produse, seminarii de dezvoltare personală, manifestări artistice si demonstratii sportive.

În cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoară pe tot parcursul expoziției, din oră în oră, își vor expune temele personalități din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei, Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva. Pentru a vă convinge cât de interesante sunt toate temele abordate în aceste workshopuri și a vedea numele personalităților care le vor susține vizitați secțiunea de workshopuri în cadrul siteului festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Ca și în ceilalți ani, expoziția cu vânzare include firme de top, care vă vor întâmpina cu oferte speciale, demonstrații, servicii si produse la ofertă. Veți găsi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de îngrijire personală, tratamente faciale şi corporale, estetică, wellness şi spa, masaj, medicină naturistă, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatură pentru sănătate, bijuterii, cristale, pietre semipreţioase, ornamente exotice, decoraţiuni interioare, articole sportive, educaţie – dvd-uri, cursuri, cărţi şi reviste. Ca o noutate la această ediție, dacă doriți pur și simplu să veniți să citiți o carte, am creat special colțul cititorului, un loc în care vă puteți așeza și delecta cu lecturi ale cărților expuse de editurile participante.

Body Mind Spirit Festival include si o latură artistică, special creată pentru a-ți delecta sufletul și a te relaxa, in mod gratuit. Programul artistic se desfasoară pe toată durata festivalului, cu manifestări programate din oră în oră și din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, jonglerie cu lumini, dans sportiv și modern, dans oriental, prezentare de modă și nu numai. Programul artistic este disponibil spre vizualizare pe siteul festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Toate aceste activităţi au rolul de a construi un cadru deosebit, ale cărui caracteristici reflectă valorile susţinute de către acest festival: sănătatea, armonia, împlinirea mentală şi spirituală, un mod de viaţă echilibrat sub toate aspectele. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și anul acesta, pentru a avea o experiență cel puțin la fel de plăcută ca edițiile de succes din anii anteriori, unde am avut plăcerea să constatăm interesul mare generat de evenimentul Body Mind Spirit.


Daniela Cristea
0726.10.33.57

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera