Camelia Patrascanu te invita la Body Mind Spirit Festival

BUCURESTI - 8 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Cursuri

Sambata 12 octombrie 2013 ora 19.00 - Sala Palatului etaj 1, Camelia Patrascanu , astrolog si consilier transformational va asteapta la conferinta cu tema “Vizualizarea: instrument al videcarii si al modelarii propriului destin

Camelia Patrascanu te invita la Body Mind Spirit Festival
 Rănile care nu se cicatrizează - chiar dacă rămân uneori cât vârful unui ac - sunt chiar fluidul vieţii. 

Grete Tartler

“Sanatatea este starea normala si dinamica a fiintei umane. Si pentru a intelege profund relatia cu propria fiinta (cu corpurile noastre – fizic, emotional, mental, spiritual), dezechilibrele sanatatii apar pentru a ne ajuta sa stabilim o relatie mai profunda, energetica si spirituala cu toate structurile naostre. Boala reprezinta o ocazie incomoda dar rapida si eficienta de autocorectare pentru a nu continua separarea de propriul Sine. Boala nu are scopul de a persista si de a ne anihila. Incapatanarea si refuzul evolutiei fac ca boala sa persiste si sa se agraveze. Schimbarea de mentalitate si atitudine pe parcursul vindecarii ne schimba insa si Destinul Personal. Pentru ca aceste noi atitudini radiaza in toate actiunile si relatiile noastre modelandu-ne abordarea vieiti, a carierei si a legaturilor afective. Si astfel Totul se schimba!

- tehnica vizualizarii – nu poruncim vindecarea, nu ne temem de boala ci colaboram cu corpul

- accesarea fortelor interioare de vindecare – legatura cu Sinele si cu fortele arhetipale ale sanatatii

- reconstructia matricei energetice

- mentinerea tiparului de sanatate”

Costul biletului de intrare este de 20 ron si se achizitioneaza la intrarea in sala- etaj 1 .

Locurile sunt limitate (aprox. 100 de locuri/conferinţă) şi se ocupă în ordinea sosirii. Beneficiati de 50% reducere la conferinte in urma achizitioarii Cardul de Reducere Body Mind Spirit  de la intrarea in expozitie. Cardul de Reducere se elibereaza GRATUIT, in urma completarii unui formular.

Program  complet : http://www.bodymindspiritfestival.ro/ workshop /

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente pe teme de sanatate, frumusete, psihologie si dezvoltare personala: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/camelia-patrascanu-te-invita-la-body-mind-spirit-festival