Comunicarea este un mod de a crea stari de spirit

BUCURESTI - 27 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

World Trade Center Bucuresti – 1si 2 noiembrie 2007

Ionel Timofte, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri in domeniul creativitatii si inovatiei, vorbeste la evenimentul The Big Picture. In cadrul sau trainerul Ionel Timofte va sustine un workshop ce vizeaza identificarea si valorificarea creativa a unor factori critici in procesul de comunicare in marketing-ul direct.


despre:
Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul privat sau din institutiile publice. Ei vor avea ocazia sa experimenteze cateva trucuri care faciliteaza o comunicare creativa. Fiecare exercitiu este menit sa permita participantilor reconsiderarea unor patternuri/modele de comunicare in scopul identificarii unor modalitati diferite de a transmite un mesaj.


metafora asociata:
communication is a matter of style


continut:
•revolta cuvintelor din plic;
•ambalaje care stiu sa puna intrebari;
•cuvintele calde ca painea proaspata;
•trifoiul cu patru colturi;
•asul din plic.

Ionel Timofte este Creative Director la firma de branding si comunicare SideLight . S-a format in filosofie si management, s-a specializat in resurse umane si marketing, a participat la diverse seminarii de rezolvare creativa a problemelor, dezvoltare personala, comunicare si antreprenoriat, a elaborat tehnici si exercitii de gandire laterala, a publicat articole si studii de caz despre creativitate si inovatie.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente.
Mihaela Ghinescu
0724388445
mihaela.ghinescu@mhmedia.ro