Cum sa te distrezi in vacanta?

BUCURESTI - 31 iulie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vacanta – mult asteptata perioada in care cuvantul de ordine este distractia. Insa, distractia imbraca mai multe forme: de pilda, placerea de a inota in mare sau de a face drumetii montane, de a face calatorii in strainatate; de asemenea, ragazul de a te uita la cer sau de a-ti umple sufletul prin lecturi.

In ziua de astazi, in era tehnologiei, lecturile on-line au devenit din ce in ce mai obisnuite si mai la indemana, astfel ca va invitam la una de acest fel, prin Body, Mind & Spirit Magazine, o revista on-line foarte potrivita si pentru perioada vacantei - www.bodymindspiritmagazine.ro

Body, Mind & Spirit Magazine are in atentie cele trei mari dimensiuni ale persoanei umane - trupul, mintea si sufletul – prin diversitatea domeniilor abordate in mod profesionist si atractiv in cuprinsul a 80 de pagini, astfel incat fiecare cititor sa afle ceva interesant.

Body, Mind & Spirit Magazine este o “oaza” de liniste si de pace in care va puteti refugia pentru a va reincarca “bateriile” si pentru a va regasi echilibrul interior. Iar aceasta “oaza” nu este exclusivista, revista fiind distribuita pe internet in mod gratuit, in plus si in format pdf; astfel oricine are o accesibilitate totala, pe de o parte nefiind necesara nici un fel de plata, iar pe de alta, putand fi citita atat on-line, cat si in versiune tiparita (www.bodymindspiritmagazine.ro).

Citind Body, Mind & Spirit Magazine va veti distra …intr-un mod util.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente.
Echipa Body, Mind & Spirit Magazine

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/cum-sa-te-distrezi-in-vacanta