De la date la contacte

BUCURESTI - 27 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

MH Media Solution te ajuta sa transformi datele in contacte, iar contactele in clienti fideli. Prin telemarketing.

Incepand din iunie call center-ul MH Media Solution a devenit 100% operational. Serviciile oferite sunt atat de tip inbound cat si de tip outbound. Folosirea telefonului ca mijloc de marketing reprezinta una dintre cele mai puternice componente ale marketingului direct. Telemarketingul este o forma de vanzare care pune mare pret pe relatiile dintre persoane.
Cresterea recenta a strategiilor de marketing prin Internet au dus la ridicarea numarului de apeluri catre compania care genereaza astfel de campanii. Consumatorii folosesc internetul pentru a cauta produsul sau serviciul iar apoi apeleaza telefonic pentru a comanda produsele şi serviciile care le-au fost prezentate pe Internet.
Marele avantaj al serviciilor oferite de MH Media consta in posibilitatea de a avea o linie deschisa 24 de ore unde unul sau mai multi operatori preiau comenzi sau ofera informatii si asistenta legate de localizarea unui dealer sau a unei unitati pentru service, rezervari pentru calatorie, camere de hotel, conferinte. Sunt posibile de exemplu si actiuni mult mai complexe legate de obtinerea datelor financiare, prezentare de produse sau servicii.
MH Media detine, alaturi de echipamente si personal bine instruit, o baza de date cu numere de telefon care poate fi folosita pentru generarea de apeluri pentru indentificarea clientilor interesati de un produs sau serviciu.

Experienta operatorilor, echipamentul performant si preturile competitive sunt cele trei elemente care pot transforma datele in contacte iar contactele in clienti fideli.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution
Sos Progresului 130-144
Tel 021 411 73 95