Doru Bem prezent la Body Mind Spirit Festival

BUCURESTI - 2 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Vineri 11 octombrie 2013 ora 13.15 - Sala Palatului etaj 1, Doru Bem va asteapta la conferinta cu tema “Obarsia Duhului – originea duhului si a trupului”

Doru Bem prezent la Body Mind Spirit Festival
 Prin Duhul Sfânt sau prin harul lui Dumnezeu, omul ajunge nu numai la cunoaşterea celor dumnezeieşti, ci şi la cunoaşterea sa. 

Constantin Coman

“Vorbim despre energii,credinte, filosofii, concepte ca: dezvoltare personala , holistica, spirituala dar in esenta nu vizam lucrul cel mai important si anume originea duhului nostru, familia din care facem parte, ierarhiile angelice si cel mai important Poarta catre Tatal.

Adam a fost facut Imparat al Pamantului si Universului implicit si asta pentru ca Adam, fusese creat din insasi esenta universului si a lumii create! Acest aspect se regaseste si se traieste in fiecare persoana din noi. Ca ceva sa ne poata influenta, noi trebuie deja sa-l continem pentru a putea rezona! Asemeni universului ce este in noi si care ne influenteaza prin stelele si planetele sale.

In aceasta creatie desavarsita, trupul este templul in care se va adaposti  Duhul Omului si a intregii umanitati prin Adam. Caci Adam si Eva ne-au continut pe noi toti de la inceput, asa cum spunea si parintele Arsenie Boca.

In aceasta ora pornim de la facerea omului pana la principiile de manifestare ale Qi ului in univers si in fiinta umana.

Va astept cu drag.”  spune Doru Bem

Costul biletului de intrare este de 20 ron si se achizitioneaza la intrarea in sala- etaj 1

Program  complet : http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente pe teme de sanatate, frumusete, psihologie, dezvoltare personala, spiritualitate: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, No Limits Woman, Slim Expo.