'JOHN CAPLES' INTERNATIONAL AWARDS 2007

BUCURESTI - 28 august 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cea de a 30-a competitie a festivalului international de creatie in domeniul publicitatii John Caples este gata sa inceapa. MH Media Solution , in calitate de reprezentant oficial al acestei competitii internationale, va lanseaza invitatia de a participa.

Cateva cuvinte despre John Caples...

In 1925, John Caples si-a inceput activitatea in calitate de copywriter in New York, la agentia Ruthruff & Ryan, iar doua luni mai tarziu scria legendarele fraze “ They laughed when I sat down at the piano. But when I started to play…”.
Din 1927 a inceput sa lucreze la BBDO.
A invatat copywriting la Columbia Business School si la NY Advertising Club, a scris sute de articole in reviste de comert precum si in Direct Marketing Magazine.
A lucrat 56 de ani in aceeasi agentie de publicitate – BBDO, pana in 1983.
John a scris 5 carti faimoase in domeniul publicitatii:
Advertising for Immediate Sales; Advertising Ideas; Making Ads Pay; Tested Advertising Methods si How to make your Advertising make Money.
A primit o multime de titluri onorifice pentru munca pe care a desfasurat-o.

In 1978, Andi Emerson a pus bazele competitiei internationale John Caples in onoarea contributiei sale ca pionier in domeniul marketingului direct, ca mentor si campion al talentului creativ.

Caples Awards este singura competitie care rasplateste solutiile creative in domeniul marketingului direct.

Toate informatiile despre participarea la competitie le gasiti on-line la www.caples.org.

Asteptam cu interes lucrarile dumneavoastra!

Cu toata stima,
Mihaela Popa
General Manager

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente.
Daniela Cristea
0726.10.33.57
daniela.cristea@mhmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/john-caples-international-awards-2007