Lansarea revistei online 'Body, Mind & Spirit Magazine'

BUCURESTI - 13 iunie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intretine trupul, cultiva mintea si inalta sufletul

Lansarea revistei online 'Body, Mind & Spirit Magazine'

Din filozofia chineza a fost preluata conceptia cu privire la legatura dintre corp, minte si suflet, deoarece armonia pe toate aceste planuri este esentiala pentru calitatea globala a vietii individului.

In acest spirit MH MEDIA SOLUTION SRL lanseaza revista on line BODY MIND & SPIRIT MAGAZINE, care are un pronuntat caracter:

• Instructiv – isi propune sa cultive preocuparile publicului din Romania pentru cresterea calitatii vietii pe baza progreselor stiintifice recente din cele trei domenii.

• Interactiv –redactorii revistei sunt conectati cu cititorii ei si deschisi la schimbul de opinii cu acestia.

• Creativ – incurajeaza deschiderea fata de ideile noi si sanatoase - pentru ca viata se innoieste si evolueaza mereu, spontaneitatea – care ne mentine prospetimea interioara si umorul – care in momente dificile din viata e asemeni stergatorului de parbriz: nu opreste ploaia, dar ne ajuta sa ne vedem de drum!

Petrecerea organizata cu ocazia lansarii revistei va avea loc la Stirbei Center, vineri, 15 iunie 2007, incepand cu ora 18.00.
Invitatii vor avea parte, intr-o atmosfera distinsa si … destinsa, de prezentari creative “asezonate” cu bauturi racoritoare, gustari savuroase, fructe si prajituri delicioase, cadouri si surprize.
Toate – intr-un inedit cocktail al armoniei, sanatatii si bucuriei de a trai!

Partciparea are loc numai pe baza de confirmare.
Persoana de contact: Mihaela Ghinescu - telefon 0724.388445.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.


MH Media Solution