MAINE SE DESCHIDE BODY MIND SPIRIT FESTIVAL BRASOV !

Brasov - 10 mai 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Te asteptam in perioada 11-13 mai 2012 la Body Mind Spirit Festival - Hotel Aro Palace - Sala Mare Brasov ! Intrarea libera !

MAINE SE DESCHIDE BODY MIND SPIRIT FESTIVAL BRASOV !
 Pur si simplu, echilibrul inseamna fericire ! 

Frederick Lenz

Prin organizarea acestei editii ne aducem din nou aportul pentru dezvoltarea unei societati sanatoase, armonioase si echilibrate.

3     zile in care vom invata cum sa ne mentinem in cea mai buna forma:  fizic, mental si spiritual !

Evenimentul este structurat pe trei sectiuni : expozitie cu vanzare, seminarii si workshopuri , muzica terapeutica si de relaxare

 

In cadrul expozitiei se regasesc : terapii complementare, nutritie si dieta, mancare organica, hrana vie, produse vegetariene, echipamente si aparatura pentru sanatate, produse bio, bijuterii si cristale, produse pentru slabit.

 

 

In cadrul seminariilor si workshopurilor vor fi sustinute teme precum: Influenta mintii asupra corpului fizic, Echilibrul fizic, mental si spiritual in noul mileniu, Redescoperirea puterii interioare, Gandire pozitiva, Creeaza o stare de bine prin aromoterapie, Alege sa devii cea mai buna varianta a ta, Tehnici de regresie si meditatie, Stressul si reactia la stress in cuplu, Diagnosticari energetic, Beneficiile folosirii produselor BIO, Transformari la nivel mondial in 2012 – noua energie.

 

Mentionam participarea Mihaelei Bilic – nutritionist, Minerva – astrolog, Thea Haimovitz – specialist dermato-cosmetica, Bruno Medicina – master trainer.

 

Inscrie-te aici pentru a participa gratuit la prezentarile din cadrul evenimentului : http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Cu participarea speciala a Contelui Incappucciato, fondatorul revistei Cosmos, duminica 13 mai 2012.

 

Ne va incanta cu muzica terapeutica si de relaxare minunatul Gheorghe Iovu care va concerta pe toata durata evenimentului

 

De asemenea mentionam prezenta grupului Sangeet Lahari care va canta muzica clasica Indiana “bansuri” la flaut Indian si tabla.

 

 

 

Vor avea loc demonstratii, lansari de carte si de produse, tombole, concursuri, premii, multe alte surprize.

 

Programul evenimentului :

vineri 11 mai 2012 – ora 14.00-20.00

sambata 12 mai 2012 – ora 10.00-20.00

duminica 13 mai 2012 – ora 10.00-18.00

 

 

Va asteptam cu drag !

 

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente pe teme de sanatate, frumusete, psihologie si dezvoltare personala: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, No Limits Woman.