No Limits Man - dezvoltare personala pentru oameni de afaceri

BUCURESTI - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, HR

Acest program este dedicat tuturor oamenilor de afaceri interesati in a-si transforma intreaga viata intr-o calatorie minunata, plina de inspiratie, satisfactie, implinire, abundenta si orice altceva isi doresc.

No Limits Man - dezvoltare personala pentru oameni de afaceri
 Provocarea nu este sa gestionam timpul, ci sa ne conducem pe noi insine  

Steven Covey

Cred ca o viata traita minunat reprezinta un pas important in imbunatatirea calitatii vietii.

Cred, de asemenea, ca urmand acest program vei putea face pasi importanti in realizarea telurilor pe care ti le-ai propus si astfel sa te bucuri de o enorma satisfactie.

Programul te ajuta sa scapi de setari negative, frustrari, iritari sau tragedii. Setarile mentale pe care le-ai avut pana acum au fost temporare. Urmand acest program vei scapa de ele pentru totdeauna.

Cu efort persistent, planificare, actiuni inspirate si o setare mentala corespunzatoare vei deveni cel mai bun prieten al tau, vei reusi. Poti astfel obtine orice obiectiv de dezvoltare personala pe care ti-l doresti.

Prosperitate: ai nevoie de bani si de resurse pentru a-ti trai viata in modul in care ti-l doresti. Stilul tau de viata depinde de cati bani poti investi in tine si in cei pe care ii iubesti.

Relatii: nu iti petreci tot timpul singur si iti doresti ca relatiile tale cu femeile, cu copii tai, cu familia ta, cu prietenii, si cu toti oamenii, in general, sa fie bune. Ai nevoie de asemenea, de constientizare cand doresti sa pleci de langa oamenii care nu sunt potriviti pentru tine.

Parinte: poti obtine mai multe informatii pentru a fi un tata bun si a te bucura de acest rol.

Sanatate: este necesar sa te concentrezi si pe sanatatea ta  pentru a te simti bine zi de zi.

Sport: chiar daca nu vrei sa devii un super atlet este necesar sa-ti dedici timp facand sport pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.

Controlul greutatii: aspectul tau este important. Greutatea ideala te ajuta sa ai un aspect placut, sa fii sanatos, sa ai incredere in tine, sa ai relatii cu femeile pe care ti le doresti. Exista o multime de motive pentru care mananci prea mult si este bine sa scapi cat mai repede de conditionarile care te fac sa mananci astfel.

Incredere: increderea este acel aspect care le determina pe femei sa gaseasca atractiv un barbat. Cu cat iti maresti mai mult increderea in tine cu atat te vei bucura de mai mult succes.

Stima de sine: stima de sine este considerata a fi cel mai important sentiment al unui om. Daca crezi ca acest lucru nu conteaza este un semn ca ai o stima de sine scazuta.

Creativitate : creativitatea este un element de baza in viata unui barbat. Daca nu esti un creator poti deduce fie ca esti un distrugator sau un stagnant.

Libertate: libertatea nu este ceva ce iti este dat de catre altii, libertatea este ceva pe care ceilalţi încearcă in mod continuu sa ti-o ia. De aceea este important sa lupţi sa pastrezi ceea ce ai, pentru a nu deveni sclavul unei persoane sau al unei activitati.

Bucura-te de acest program de dezvoltare personala si transforma-ti viata intr-o calatorie minunata, pentru ca acest obiectiv reprezinta cel  mai important lucru din lume pentru viata ta.

www.no-limits-men.ro

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente de sanatate, frumusete, psihologie si dezvoltare personala: No Limits Woman, Health & Beauty Expo, Slim Expo, Body Mind Spirit Festival.