Obtine ceea ce iti doresti !

BUCURESTI - 3 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

VIATA TA ESTE PE CALE SA SE SCHIMBE!

Dragă Prietene,
Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce anumiţi oameni s-au născut învingători ? Probabil că pe unii dintre aceştia îi cunoşti chiar tu. Nu numai că ei obţin ceea ce vor dar, mai mult, fac ca acest lucru să arate și uşor de realizat, nu-i aşa ? În cazul lor, indiferent de ceea ce se întâmplă , pare că fiecare lucru merge foarte bine pe drumul său.
Ce-i determină pe aceşti oameni să aibă succes atât de uşor în timp ce alţii, adesea în aceleaşi circumstanțe fac eforturi disperate sau chiar eşuează ?
Nu este de fapt nici un mister. Aceşti oameni, fie în mod accidental sau datorită scopului lor, au învățat cum să folosească puterea specială pe care o au pentru a obţine ceea ce-și doresc.
Și tu poţi, deasemenea !
De ce ? Pentru că și tu ai deja această putere specială cu tine – chiar acum ! Nu este nimic care să existe în afara ta și pe care trebuie să-l iei… este deja a ta !
De fapt, nu numai că ai această putere specială dar o foloseşti chiar în momentul de față și o foloseşti de mult timp. Întrebarea este cum ai folosit-o până acum ?
Pentru că, vezi, această putere poate fi folosită în mod constructiv sau destructiv. Folosită constructiv, îţi aduce tot ceea ce doreşti – sănătate, bogătie, succes, fericire și relaţii pline de iubire.
Folosită destructiv, îţi aduce tot ceea ce nu doreşti – boală, probleme financiare, eşec, nefericire si relatii distruse.
Este aceeași putere, depinde cum o foloseşti.
Daca viata ta este plina de sănătate, bogătie, succes, fericire și relații pline de iubire, înseamnă că ai folosit-o în mod constructiv. Dar dacă viața ta presupune boală, probleme financiare, eşec, nefericire și relații distruse, înseamnă că ai folosit-o în mod distructiv.
Daca vrei să schimbi rezultatele pe care le-ai obţinut până acum în viată, este doar o problemă de a schimba modul în care foloseşti această putere.
Și este doar o chestiune de a învața cum !
Numele meu este Mihaela Popa si am, pentru tine și prietenii tăi, o invitaţie specială, pentru a fi oaspeţii mei la un eveniment deosebit
…unde veţi afla ce trebuie să faci pentru a obţine tot ceea ce-ți doreşti.
Cursul, care are loc în perioada 24, 25, 26 octombrie 2008, este împărțit în 3 zile
Ziua 1 – care sunt legile universului și cum acţionează acestea în viața noastră
Ziua 2 – cum să-ți setezi și să obţii ceea ce-ți doreşti
Ziua 3 – cum să previi amânarea în îndeplinirea scopurilor pe care ți le-ai propus.

Te aştept să te înscrii la acest curs unic până la data de 23 octombrie 2008, la telefon 0726.10.33.57, persoana de contact Daniela Cristea.
Costul acestui curs este de 490 ron iar daca faci plata până pe data de 10 octombrie 2008, costul este de 360 ron.
În acest preţ este inclusă chiria sălii de curs, serviciile de catering, plata trainerului și materialele didactice folosite.

Chiar pe măsură ce citeşti asta, unii deja au obținut succesul, așa cum și-au propus. Învață și tu !

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

Mh Media Solution - organizator Festival Body Mind Spirit
Daniela Cristea
daniela.cristea@confidencecamp.ro