OFERTE SPECIALE PENTRU TRUP, MINTE şi SUFLET PE SITE-UL FESTIVALULUI BODY MIND SPIRIT

BUCURESTI - 3 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

www.bodymindspiritfestival.ro

Intră pe site-ul festivalului BODY MIND SPIRIT - www.bodymindspiritfestival.ro - pentru a beneficia de o bogată ofertă oportunităţi de participare la diferite cursuri de perfecţionare intelectuală, fizică şi profesională, realizate de unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu. Tot aici puteţi găsi alternative naturiste pentru tratamentul unor afecţiuni şi, de ce nu, posibilitatea de a încerca ceva nou (precum yoga sau arte marţiale), care să vă stimuleze dezvoltarea personală.
BODY MIND SPIRIT FESTIVAL vă propune evadarea din cotidian prin intermediul unui sejur într-o staţiune balneoclimaterică sau frecventarea unor cursuri despre metode orientale de relaxare, toate acestea cu scopul de a ne fortifia trupul, mintea şi spiritul pentru a putea primi fiecare zi cu zâmbetul pe buze! Vă aşteptăm alături de noi pentru a redescoperi viaţa aşa cum este ea - plină de bucurii şi împliniri – şi pentru a profita de fiecare ocazie ce ni se oferă!

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

Mh Media Solution - organizator festival Body, Mind Spirit
Str. Progresului nr. 130-144
Sector 5, Bucuresti