Promoveaza-ti afacerea la Body Mind Spirit Festival !

BUCURESTI - 2 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Daca esti fascinat de felul in care publicitatea te ajuta sa-ti promovezi afacerea, atunci o sa iubesti Body Mind Spirit Festival !

Promoveaza-ti afacerea la Body Mind Spirit Festival !
 Trupul omenesc este frumos numai in masura in care oglindeste sufletul ! 

Constantin Brancusi

Stimate Partener,

Intr-o epoca in care sportivii trec de la o echipa la alta, iar consumatorii opteaza tot timpul pentru alte branduri, castigarea unor noi clienti precum si loializarea clientilor existenti nu este un lucru de la sine inteles.

Prin urmare, in calitate de firma de publicitate si organizare de evenimente, iti oferim posibilitatea sa-ti promovezi afacerea 365 de zile pe an, in cadrul Mall-ului virtual Body Mind Spirit.

Mall-ul este structurat pe cele trei sectiuni – corp, minte, spirit -, cu produsele si serviciile aferente expozantilor din cadrul Body Mind Spirit Festival.

Produsele si serviciile respective sunt promovate tot timpul anului prin servicii de marketing on-line iar vizitatorii pot achizitiona, pe baza cardului cu reducere obtinut la festival, ceea ce au putut vedea si experimenta in mod direct in cadrul evenimentului.

Si astfel, vei fi in mintea si atentia vizitatorilor tai, 365 de zile pe an.

Merita sa incerci si-ti  promovezi si tu afacerea participand la Body Mind Spirit Festival, editia de toamna.

 

Cu cele mai bune urari,

Mihaela Popa

Director general

MH MEDIA SOLUTION SRL

 

P.S. Detaliiile acestei forme eficiente de promovare le afli contactand pe dl.Florin Chirca la  0724.388.467. Te asteptam!

www.bodymindspiritfestival.ro

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente din domeniul sanatatii, frumusetii, psihologiei si desvoltarii personale: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman.