Renumitul astrolog Camelia Patrascanu te asteapta la Body Mind Spirit Festival Constanta

Constanta - 14 mai 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Cursuri

In 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta se va desfasura cea de a XI-a editie a Body Mind Spirit Festival .

Renumitul astrolog Camelia Patrascanu te asteapta la Body Mind Spirit Festival Constanta
 Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. 

John Fowles

Expozitie, conferinte, manifestari artistice toate din domeniile sanatatii, frumusetii, psihologiei si dezvoltarii personale.

In cadrul conferintelor Camelia Patrascanu, astrolog si consilier transformational te asteapta sambata 8 iunie de la ora 19.00 pentru a-ti dezvalui "Secretele relatiilor fericite!"

"Sa ai o relatie sentimentala armonioasa este destul de usor daca stii sa aplici cateva reguli de disciplina si ecologie relationala. Astfel, framantarile si chinurile amoroase dispar in foarte mare masura.Apoi, aceste reguli ne pot ajuta sa facem fata chiar si celor mai dificile persoane, chiar celor incompatibile cu noi din punct de vedere astrologic, indiferent ca ele sunt din familie, de la serviciu sau din grupul de prieteni ori simple cunostinte.Legile relatiilor fericite sunt simple, logice si practice. Ele sunt usor de inteles si pot fi puse imediat in practica. Da, poti transforma atitudinea cuiva fata de tine, dintr-una rauvoitoare intr-una tolarenata si comunicativa!Nu in ultimul rand, aceste principii si legi relationale sunt salvatoare pentru cei care inca mai traiesc ecoul unor traume familiale, consecintele unor relatii sentiemntale abuzive, unor dezamagiri sentimentale. Ele ne ajuta sa intelegem de ce am intalnit persoane care ne-au aratat iubire si de ce altele ne-au tratat fara iubire si respect"

Intrarea libera ! Locuri limitate!

Inscrie-te chiar acum : http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

 

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente pe teme de sanatate, frumusete, psihologie si dezvoltare personala: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman.

Taguri: body mind spi