TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA CONFIDENCE CAMP

Locul desfasurarii: Pensiunea Liliana

Organizator: Confidence Learning Center

In intreaga lume milioane de oameni urmeaza traininguri de dezvoltare personala ca suport pentru viata speciala pe care si-o doresc. Astazi te invit si pe tine sa faci la fel.
Cu cateva locuri care au mai ramas, te invit sa ni te alaturi intr-un program special de transformare personala Confidence Camp - www.confidencecamp.ro

Daniela Cristea
021.411.73.95
0726.10.33.57
daniela.cristea@confidencecamp.ro

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera