The Big Picture There is More in Direct Marketing Than You Think

BUCURESTI - 21 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru prima data in Romania sunt prezentate campanii si idei de succes in marketingul direct.
Patru specialisti internationali vor fi prezenti in Romania pe 27 Octombrie pentru a prezenta campanii rasunatoare in marketing direct.

The Big Picture There is More in Direct Marketing Than You Think

Sesizând lipsa unor abordări internaţionale a industriei de marketing direct, industrie aflată în plină expansiune în lume dar şi în România, compania de marketing direct MH Media Solution din Bucureşti a decis organizarea unei conferinţe care să abordeze tendinţele contemporane ale industriei naţionale şi intenaţionale. Data şi locul de desfăşurare a conferinţe este 27 Octombrie 2005 la Camera de Comerţ şi Industrie a României în sala Alexandru Ioan Cuza.

Noutatea conferinţei constă în prezenţa unor experţi ai industriei de marketing direct, experţi care au în spate o experienţă teoretică materializată în cursuri de specialitate, cât şi o experienţă practică materializată prin castigarea unor premii cu agenţiile pe care le conduc.

Detalii modalitatea de înscriere la seminar se poate afla apelând 411 73 95 sau accesând pagina web special creată pentru acest eveniment: www.thebigpicture.ro.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

Evenimentul va fi popularizat prin campanii de emailing, machete de presa, radio.
Detaliile se regasesc pe site-ul dedicat evenimentului www.thebigpicture.ro
Cornel Ologeanu
office@mhmedia.ro