“Tinerete fara batranete, frumusete si sanatate la orice varsta !”

BUCURESTI - 20 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Nu mai este doar o poveste, ci un mod de viata accesibil oricarei persoane.

“Tinerete fara batranete, frumusete si sanatate la orice varsta !”
 Voiosia si multumirea sufleteasca sunt tratamente de infrumusetare foarte bune si responsabile faimoase de pastrarea aspectului tineresc. 

Charles Dickens

Stimate cititor un bonus de 80 % ti-ar aduce zambetul pe buze ?  Sper ca raspunsul este da, deoarece este usor sa il obtii .

Revista Body Mind Spirit Magazine este alaturi de tine si iti ofera in perioada 20-25 mai  o sedinta de “tinerete fara batranete, frumusete si sanatate la orice varsta” la un pret special de 50 ron in loc de 250 ron pretul standard.

 

Sedinta consta intr-o consultatie pentru evaluarea parametrilor biologici si oferirea de recomandari personalizate pentru prevenirea bolilor .

200 ron bonus ! Este simplu . Trimite un  e-mail la : comenzi@bodymindspiritmagazine.ro cu titlul “Consultatie “ tinerete fara batranete” si vei primi toate informatiile necesare pentru programarea consultatiei. Dar te rog fa acest lucru azi! Trebuie sa avem raspunsul tau pana pe data de 25 mai 2013.

Cu cele mai bune urari

Mihaela Popa

Redactor sef Body Mind Spirit Magazine

www.bodymindspiritmagazine.ro

 

 

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de evenimente din domeniile sanatatii, frumusetii, psihologiei si dezvoltarii personale: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/tinerete-fara-batranete-frumusete-si-sanatate-la-orice-varsta