microcontrolere    

Comunicate de presa si evenimente pe tema microcontrolere

 • microcontrolere. Mai multă memorie, mai multă putere

  microcontrolere

  Bucuresti - 29 June 2020

  Comunicat de Aurocon Compec SRL

  Modelul B al Raspberry Pi 4 este la ora actuală cel mai performant computer pe o singură placă, realizat de Fundația Raspberry Pi. Acesta aduce un upgrade uriaș în comparație cu toate modelele anterioare, fiind însă compatibil în continuare ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: procesoare , compec , rs components , microcontrolere , aurcon compec , kituri de dezvoltare

  Vezi toate comunicatele de presa despre microcontrolere

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul microcontrolere.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la microcontrolere. Informatiile despre microcontrolere cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul microcontrolere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la microcontrolere, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.