Scurtătura – soluţie de navigaţie gratuită pe smartphone-uri

Cluj-Napoca - 15 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Noi suntem MicroMapper . Cunoscători temeinici în d-ale cartografiei și G.I.S.-ului (sistemelor informatice geografice), vestim lansarea aplicației mobile Scurtătura în 15 octombrie 2013. Aceasta este și va fi gratuită. Scurtătura beneficiază de un rol necesar, urmând distanța cea mai scurtă între două puncte, satisfăcând nevoia universal valabilă de timp. Putem afirma, așadar, că suntem un soi de donatori de timp. Vreți? Cât?

Scurtătura – soluţie de navigaţie gratuită pe smartphone-uri
 "Scurtătura te scoate din încurcătură!" 

MicroMapper

Să nu mai pierdem timpul și să vă spunem povestea (sperăm că nu de adormit) Scurtăturii. La început a fost AntaresNav, firma de origine maghiară care a dat naștere software-ului. Va să zică, aplicația, pe numele ei unguresc Egérút, este născută și crescută în Ungaria. Aflată în stare de deplină dezvoltare, aplicația s-a instalat comod și în România, având drept gazdă firma Micromapper.

Folosirea sistematică a forțelor proprii în domeniul hărților, activitate desfășurată pe parcursul celor aproape 12 ani de la înființare, a avut drept rezultat conceperea unei hărți a României care însumează peste 220.000 de kilometri de străzi și peste 1.000.000 de adrese poștale. Această hartă completă și actuală, botezată de noi MapData, este încorporată în Scurtătura, iar pe baza ei veți avea oportunitatea de a dirija mersul mașinii până la numele și numărul străzii (de exemplu, strada Nicolae Titulescu, numărul 117...da, aceasta este adresa sediului nostru).

Ne încredem în puterea acestui element de noutate, și anume selectarea adresei precise, corecte și integrale, precum și în alte foloase mai mari pe care le obțineți întrebuințând Scurtătura: câștigați timp (de fapt, nu câștigați, ci meritați timp...timp pentru voi), nu este nevoie să depuneți nici cel mai mic efort în ceea ce privește actualizarea (întrucât aceasta se va realiza automat), o veți avea întotdeauna la îndemână (la fel ca smartphone -ul care nu vă lipsește în nici un moment din zi și din noapte), veți călători zilnic pe trasee unice (căci vă va direcționa în așa fel încât să evitați ambuteiajele produse de diverse evenimente, în timp real), o să apărați mediul ambiant (fiind o tehnolgie verde) și...de fapt, vă lăsăm pe voi să descoperiți celelalte favoruri. Pe gratis!

Despre Micromapper

MicroMapper, așa cum sugerează și numele, este o firmă a cărei activitate constă în întocmirea de hărți digitale și/sau tipărite, utilizarea tehnologiei G.I.S., investigarea datelor spațiale în scopul obținerii unor analize complexe de geomarketing.

Nu mic și neînsemnat este portofoliul nostru de clienți (care activează în domenii ca: financiar-bancar, telecomunicații, retail, medical, turism, instituții publice, imobiliar, cercetări) cărora le-am oferit servicii precum geocodare, catchment area, network expansion, market penetration etc.

De asemenea, este posibil să fi auzit de noi în contextul unor evenimente precum Maratonul Internațional Cluj, festivalul Peninsula, Maratonul Făgetului, Zilele Clujului, Campionatul Național de Orientare pentru care am realizat hărți.

Date de contact
Adresă: strada Nicolae Titulescu, numărul 117, bloc 30, parter, apartament 1
Telefon: 0364 566 723
Website-uri: www.micromapper.ro și www.scurtatura.ro
E-mail-uri: office@micromapper.ro și salut@scurtatura.ro
Pagini de Facebook: https://www.facebook.com/MicroMapper și https://www.facebook.com/Scurtatura?ref=tn_tnmn
Persoană de contact: Jozsef Kuszalik, director – 0731 359 929 și jozsef.kuszalik@micromapper.ro